Mėsos kepalas bulvių apvalkale

Mėsos kepalas bulvių apvalkale

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Šiame recepte parodysiu, kaip pasigaminti mėsos kepalą bulvių apvalkale. Pavadinimas įdomus, o skonis – klasikinis ir naminis. Šis vyniotinis patiks visiems įdomių skonių mėgėjams. Kad vyniotinis būtų skanus, reikia pasirinkti tinkamą faršą. Jis turėtų būti pagamintas iš natūralios mėsos, nepridedant nereikalingų priemaišų. Taip pat reikia pasirinkti tinkamą sūrį. Tam idealiai tinka kietos veislės. Bet minkštų geriau neimti, nes... Tada negausite norimos plutos.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvių košė
    250 gramų
  • Bulvių krakmolas
    2 šaukštai
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Petražolės
    2 šaukštai
  • Sūris
    150 gramų
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Manų kruopos
    2 šaukštai
  • Malta mėsa
    500 gramų
  • Džiūvėsėliai
    2 šaukštai
  • Sumalta kalendra
    0.5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į paruoštą bulvių košę įmuškite vieną kiaušinį, šiek tiek krakmolo, 50 gramų sūrio ir smulkiai pjaustytų žolelių. Viską išmaišykite ir ly...
    1. Į paruoštą bulvių košę įmuškite vieną kiaušinį, šiek tiek krakmolo, 50 gramų sūrio ir smulkiai pjaustytų žolelių. Viską išmaišykite ir lygiu sluoksniu dėkite ant maistinės plėvelės. Šio sluoksnio storis yra apie 1,5 cm.
  • Keptuvėje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką. Į faršą sudėkite, manų kruopas, kalendras. Tada į šį mišinį įmuškite kiauš...
    2. Keptuvėje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką. Į faršą sudėkite, manų kruopas, kalendras. Tada į šį mišinį įmuškite kiaušinį, suberkite krekerius ir petražoles (smulkiai pjaustytas). Apkeptas daržoves dėkite ant bulvių sluoksnio.
  • Reklama
  • Susukame ritinį naudodami plėvelę. Padėkite ritinį ant folijos ir nuimkite plėvelę. Mėsos pyragą iš visų pusių sandariai suvyniokite į fo...
    3. Susukame ritinį naudodami plėvelę. Padėkite ritinį ant folijos ir nuimkite plėvelę. Mėsos pyragą iš visų pusių sandariai suvyniokite į foliją. Dėkite į verdantį vandenį ir virkite apie valandą.
  • Tada išimkite vyniotinį, išvyniokite ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepkite 200 l...
    4. Tada išimkite vyniotinį, išvyniokite ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje penkiolika minučių.
  • Reklama
  • Skanus vyniotinis paruoštas, galite išbandyti. Aštriu peiliu supjaustykite gabalėliais, papuoškite patiekalą žolelėmis, alyvuogėmis ir da...
    5. Skanus vyniotinis paruoštas, galite išbandyti. Aštriu peiliu supjaustykite gabalėliais, papuoškite patiekalą žolelėmis, alyvuogėmis ir daržovėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai