Mėsa su žiediniais kopūstais orkaitėje

Mėsa su žiediniais kopūstais orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Mėsa su kalafioru – puikus derinys, o kartu su sūrio ir kiaušinių įdaru – dvigubai skanesnis! Toks patiekalas tinka net šventiniam stalui užkandžio pavidalu. Gardi mėsa su žiediniais kopūstais orkaitėje puikiai tiks ne tik kaip vakarienė, bet ir bus geras užkandis ant šventinio stalo. Geriau naudoti kiaulieną, prieš tai marinavus ją garstyčiose arba majoneze. Žiediniai kopūstai taip pat iš anksto virti – juos reikia virti, kol pusiau išvirs pasūdytame vandenyje.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    400 gramų
  • Žiediniai kopūstai
    300 gramų
  • Sūris
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Garstyčios
    50 gramų
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Žiedinius kopūstus su mėsa gaminti labai paprasta, ypač orkaitėje. Pirmiausia reikia išvirti žiedynus. Norėdami tai padaryti, nuvalykite ...
    1. Žiedinius kopūstus su mėsa gaminti labai paprasta, ypač orkaitėje. Pirmiausia reikia išvirti žiedynus. Norėdami tai padaryti, nuvalykite kopūstą ir padalinkite į žiedynus.
  • Marinuokite mėsą: supjaustykite kiaulieną gabalėliais, įberkite druskos, prieskonių ir garstyčių. Viską išmaišome ir leidžiame mėsai past...
    2. Marinuokite mėsą: supjaustykite kiaulieną gabalėliais, įberkite druskos, prieskonių ir garstyčių. Viską išmaišome ir leidžiame mėsai pastovėti, kol ruošiame kopūstą.
  • Reklama
  • Kiaušinius gerai išplakite su druska ir mėgstamais prieskoniais ir tuo metu išvirkite kopūstą. Svarbiausia jo nepervirti.
    3. Kiaušinius gerai išplakite su druska ir mėgstamais prieskoniais ir tuo metu išvirkite kopūstą. Svarbiausia jo nepervirti.
  • Kopūstą su mėsa dėkite į kepimo indą, tada supilkite kiaušinių mišinį.
    4. Kopūstą su mėsa dėkite į kepimo indą, tada supilkite kiaušinių mišinį.
  • Reklama
  • Viską pabarstykite tarkuotu sūriu ir nusiųskite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
    5. Viską pabarstykite tarkuotu sūriu ir nusiųskite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
  • Kepkite apie 25-30 minučių, tada patiekite.
    6. Kepkite apie 25-30 minučių, tada patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai