Mėsa su žiediniais kopūstais orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Mėsa su kalafioru – puikus derinys, o kartu su sūrio ir kiaušinių įdaru – dvigubai skanesnis! Toks patiekalas tinka net šventiniam stalui užkandžio pavidalu. Gardi mėsa su žiediniais kopūstais orkaitėje puikiai tiks ne tik kaip vakarienė, bet ir bus geras užkandis ant šventinio stalo. Geriau naudoti kiaulieną, prieš tai marinavus ją garstyčiose arba majoneze. Žiediniai kopūstai taip pat iš anksto virti – juos reikia virti, kol pusiau išvirs pasūdytame vandenyje.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena400 gramų
-
Žiediniai kopūstai300 gramų
-
Sūris200 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Garstyčios50 gramų
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Žiedinius kopūstus su mėsa gaminti labai paprasta, ypač orkaitėje. Pirmiausia reikia išvirti žiedynus. Norėdami tai padaryti, nuvalykite kopūstą ir padalinkite į žiedynus.
-
2. Marinuokite mėsą: supjaustykite kiaulieną gabalėliais, įberkite druskos, prieskonių ir garstyčių. Viską išmaišome ir leidžiame mėsai pastovėti, kol ruošiame kopūstą.
-
Reklama
-
3. Kiaušinius gerai išplakite su druska ir mėgstamais prieskoniais ir tuo metu išvirkite kopūstą. Svarbiausia jo nepervirti.
-
4. Kopūstą su mėsa dėkite į kepimo indą, tada supilkite kiaušinių mišinį.
-
Reklama
-
5. Viską pabarstykite tarkuotu sūriu ir nusiųskite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
-
6. Kepkite apie 25-30 minučių, tada patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama