Mėsa su apelsinais orkaitėje
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Mėsa su apelsinais orkaitėje – elegantiškas patiekalas vakarienei. Puikiai atrodo, puikiai kvepia, o mėsa tiesiog negali būti neskani. Nežinau, ar jums pasiseks šis patiekalas iš pirmo karto, bet pasinaudokite galimybe! Mėsa su apelsinais orkaitėje pasirodo skani, graži ir labai šventiška. Medus suteiks mėsai elegantišką karamelinę plutą, o apelsinai pridės gražios išvaizdos. Mėsa su apelsinais, kepta orkaitėje, patiekiama su bulvių koše. Mėsą labai patogu pjaustyti porcijomis, nes ją jau padalinote. Šiam patiekalui galite naudoti krūtinėlę arba sprandinę. Sėkmės ir gero apetito!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Apelsinai2 vnt
-
Kiauliena1 kilogramas
-
Medus1 šaukštas
-
Druskapagal skonį
-
Bazilikaspagal skonį
-
Prieskonių ir pipirų mišinyspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Rinkitės riebesnę mėsą. Padarykite 3-4 cm storio pjūvius.
-
2. Mėsą pasūdykite ir įtrinkite prieskoniais.
-
Reklama
-
3. Apelsiną supjaustykite storais dideliais griežinėliais.
-
4. Į mėsą sudėkite apelsino skilteles.
-
Reklama
-
5. Mėsą aptepkite medumi ir pabarstykite baziliku.
-
6. Mėsą kepkite 200 laipsnių temperatūroje 40 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama