Mėsa orkaitėje folijoje
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Kepti mėsą folijoje išmokau savo asmeninės kulinarinės karjeros pradžioje. Visi mėgsta mėsą ir visi gali ją gaminti, ypač folijoje. Paimkite mėsą, suvyniokite į foliją ir kepkite! Štai ir viskas! Mėsa, kepta orkaitėje folijoje, yra puiki alternatyva dešrai. Dabar niekas nėra tikras dėl dešrelių sudėties, bet su kumpiu viskas aišku! Tai gryna mėsa ir labai skanu. Mėsa folijoje gali būti patiekiama karšta su garnyru ir daržovėmis arba gali būti valgoma šalta kaip mėsos užkandis. Aš mėgstu atšaldytą mėsą, keptą orkaitėje, naudoti sumuštiniams. Bet svarbiausia, kad ją paruošti yra visiškai paprasta! Sėkmės ir gero apetito!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena1~1,5 kilogramo
-
Česnakai4 skiltelės
-
Druska, pipiraipagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite produktus.
-
2. Nulupkite ir supjaustykite česnaką.
-
Reklama
-
3. Kiaulieną įdarykite česnaku.
-
4. Kumpį įtrinkite su druska ir pipirais.
-
Reklama
-
5. Mėsą suvyniokite į foliją ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę dviem valandoms.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama