Mėsa orkaitėje folijoje

Mėsa orkaitėje folijoje

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Kepti mėsą folijoje išmokau savo asmeninės kulinarinės karjeros pradžioje. Visi mėgsta mėsą ir visi gali ją gaminti, ypač folijoje. Paimkite mėsą, suvyniokite į foliją ir kepkite! Štai ir viskas! Mėsa, kepta orkaitėje folijoje, yra puiki alternatyva dešrai. Dabar niekas nėra tikras dėl dešrelių sudėties, bet su kumpiu viskas aišku! Tai gryna mėsa ir labai skanu. Mėsa folijoje gali būti patiekiama karšta su garnyru ir daržovėmis arba gali būti valgoma šalta kaip mėsos užkandis. Aš mėgstu atšaldytą mėsą, keptą orkaitėje, naudoti sumuštiniams. Bet svarbiausia, kad ją paruošti yra visiškai paprasta! Sėkmės ir gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    1~1,5 kilogramo
  • Česnakai
    4 skiltelės
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite produktus.
    1. Paruoškite produktus.
  • Nulupkite ir supjaustykite česnaką.
    2. Nulupkite ir supjaustykite česnaką.
  • Reklama
  • Kiaulieną įdarykite česnaku.
    3. Kiaulieną įdarykite česnaku.
  • Kumpį įtrinkite su druska ir pipirais.
    4. Kumpį įtrinkite su druska ir pipirais.
  • Reklama
  • Mėsą suvyniokite į foliją ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę dviem valandoms.
    5. Mėsą suvyniokite į foliją ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę dviem valandoms.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai