Menkės suktinukai

Menkės suktinukai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Skanūs, švelnūs menkės filė suktinukai, įdaryti kiaušiniais ir žolelėmis, bus tikras radinys žuvies patiekalų mėgėjams. Suktinukai puikiai tinka šventiniam stalui, pietums ar vakarienei. Abejingu tikrai neliks! Suktinukams geriau naudoti nedidelę menkės filė, geriausia be odos. Jei mėgstate švelnią traškią plutą, imkite smulkius džiūvėsėlius.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Menkė
    500 gramų (filė)
  • Kiaušinis
    2 vnt. (1 vnt.
  • Svogūnai
    70 gramų
  • Augalinis aliejus
    4 šaukštai
  • Žalumynai
    15 gramų
  • Pienas
    1 valgomasis šaukštas
  • Džiuvėsėliai
    80 gramų
  • Kvietiniai miltai
    50 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus menkių suktinukų gamybai.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus menkių suktinukų gamybai.
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite svogūną ir...
    2. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite svogūną ir viską pakepinkite maišydami 5 minutes.
  • Reklama
  • Išvirkite vieną kiaušinį, atvėsinkite ir nulupkite. Smulkiai supjaustykite ir sudėkite į dubenį.
    3. Išvirkite vieną kiaušinį, atvėsinkite ir nulupkite. Smulkiai supjaustykite ir sudėkite į dubenį.
  • Smulkiai supjaustykite žalumynus ir sudėkite į dubenį su kiaušiniu.
    4. Smulkiai supjaustykite žalumynus ir sudėkite į dubenį su kiaušiniu.
  • Reklama
  • Į dubenį sudėkite apkeptą svogūną, druską, pipirus ir viską išmaišykite.
    5. Į dubenį sudėkite apkeptą svogūną, druską, pipirus ir viską išmaišykite.
  • Įdarą padalinkite į keturias dalis. Sudėkite filė, druską ir pipirus. Kiekvienai filė išklokite po vieną dalį įdaro, plačiojoje pusėje.
    6. Įdarą padalinkite į keturias dalis. Sudėkite filė, druską ir pipirus. Kiekvienai filė išklokite po vieną dalį įdaro, plačiojoje pusėje.
  • Reklama
  • Kiekvieną filė susukite į vyniotinį, o galą susmeikite dantų krapštuku.
    7. Kiekvieną filė susukite į vyniotinį, o galą susmeikite dantų krapštuku.
  • Kiekvieną vyniotinį apvoliokite miltuose.
    8. Kiekvieną vyniotinį apvoliokite miltuose.
  • Reklama
  • Kiaušinį išmaišykite iki vientisos masės ir kiekvieną vyniotinį visiškai panardinkite į plakinį.
    9. Kiaušinį išmaišykite iki vientisos masės ir kiekvieną vyniotinį visiškai panardinkite į plakinį.
  • Ritinius sandariai pamerkite į džiūvėsėlius. Įdėkite į šaldytuvą 20 minučių.
    10. Ritinius sandariai pamerkite į džiūvėsėlius. Įdėkite į šaldytuvą 20 minučių.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite likusį augalinį aliejų, įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Sumažinkite ugnį ir kepkite suktinukus 4-5 minutes iš kiekv...
    11. Į keptuvę supilkite likusį augalinį aliejų, įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Sumažinkite ugnį ir kepkite suktinukus 4-5 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės rudos spalvos. Iškepusius pyragus perkelkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
  • Skanaus!
    12. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai