Marmurinis pyragas
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Gražus naminis pyragas visada laukiamas! Siūlau iškepti švelnų, purų ir aromatingą marmurinį pyragą ir patiekti jį kaip desertą prie šeimos arbatos. Užtikrinu jus, visi bus maloniai nustebinti! Jei norite iškepti tikrai skanų naminį pyragą, šis receptas yra abipusiai naudingas pasirinkimas! Jis gaunasi švelnus ir ne per saldus. O šokoladas ir klasikinė tešla puikiai dera ir papildo vienas kitą. Patariu išbandyti!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai2 stiklinės
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Sviestas150 gramų
-
Kiaušinis4 vnt
-
Cukrus1 puodelis
-
Pienas100~150 mililitrų
-
Šokoladas100 gramų
-
Vanilinas1 žiupsnelis
-
Druska1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sviestą, cukrų ir kiaušinius išplakite mikseriu iki purumo.
-
2. Tada į sviesto mišinį persijokite miltus, kepimo miltelius, druską ir vanilę, supilkite pieną ir užminkykite tešlą.
-
Reklama
-
3. Ištirpinkite šokoladą vandens vonelėje. Sumaišykite pusę tešlos su šokoladu.
-
4. Į kepimo indą pakaitomis dėkite šokoladinę ir klasikinę tešlą.
-
Reklama
-
5. Kepkite pyragą 90 minučių 170 laipsnių temperatūroje. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama