Marinuotos paprikos su svogūnais

Marinuotos paprikos su svogūnais

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Iš saldžiųjų paprikų galite paruošti pikantišką užkandį. Su svogūnais marinuotos paprikos paruošiamos greitai ir lengvai. Dera prie mėsos patiekalų ir šašlykų. Receptui naudokite bet kokios spalvos saldžiąsias paprikas, taip pat imkite įprastus svogūnus, tai užkandžiui suteiks pikantiškumo. Po 30-40 minučių užkandis bus paruoštas.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Juodieji pipirai
    4 vant
  • Svogūnai
    50 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Vanduo
    350 gramų
  • Druska
    4 gramai
  • Kvapieji pipirai
    4 vnt
  • Augalinis aliejus
    40 gramų
  • Stalo actas 9%
    40 gramų
  • Cukrus
    3 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Užvirinkite vandenį, suberkite cukrų, druską, pipirus. Išmaišykite, supilkite aliejų ir actą, porą minučių virkite marinatą, tada nukelki...
    2. Užvirinkite vandenį, suberkite cukrų, druską, pipirus. Išmaišykite, supilkite aliejų ir actą, porą minučių virkite marinatą, tada nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
  • Reklama
  • Saldžiąją papriką nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite vidutinėmis juostelėmis.
    3. Saldžiąją papriką nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite vidutinėmis juostelėmis.
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.
    4. Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Giliame dubenyje sumaišykite paprikas ir svogūnus.
    5. Giliame dubenyje sumaišykite paprikas ir svogūnus.
  • Įdėkite česnako skilteles ir užpilkite marinatu ant pipirų. Įdėkite į šaldytuvą 40-50 minučių. Daržovės bus marinuotos ir skanios.
    6. Įdėkite česnako skilteles ir užpilkite marinatu ant pipirų. Įdėkite į šaldytuvą 40-50 minučių. Daržovės bus marinuotos ir skanios.
  • Reklama
  • Prieš patiekdami, nupilkite marinatą ir patiekite marinuotą papriką su svogūnais prie stalo kaip pikantišką užkandį. Skanaus!
    7. Prieš patiekdami, nupilkite marinatą ir patiekite marinuotą papriką su svogūnais prie stalo kaip pikantišką užkandį. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai