Marinuotos paprikos su svogūnais
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Iš saldžiųjų paprikų galite paruošti pikantišką užkandį. Su svogūnais marinuotos paprikos paruošiamos greitai ir lengvai. Dera prie mėsos patiekalų ir šašlykų. Receptui naudokite bet kokios spalvos saldžiąsias paprikas, taip pat imkite įprastus svogūnus, tai užkandžiui suteiks pikantiškumo. Po 30-40 minučių užkandis bus paruoštas.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Juodieji pipirai4 vant
-
Svogūnai50 gramų
-
Česnakai2 skiltelės
-
Vanduo350 gramų
-
Druska4 gramai
-
Kvapieji pipirai4 vnt
-
Augalinis aliejus40 gramų
-
Stalo actas 9%40 gramų
-
Cukrus3 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Užvirinkite vandenį, suberkite cukrų, druską, pipirus. Išmaišykite, supilkite aliejų ir actą, porą minučių virkite marinatą, tada nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
-
Reklama
-
3. Saldžiąją papriką nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite vidutinėmis juostelėmis.
-
4. Svogūną nulupkite ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.
-
Reklama
-
5. Giliame dubenyje sumaišykite paprikas ir svogūnus.
-
6. Įdėkite česnako skilteles ir užpilkite marinatu ant pipirų. Įdėkite į šaldytuvą 40-50 minučių. Daržovės bus marinuotos ir skanios.
-
Reklama
-
7. Prieš patiekdami, nupilkite marinatą ir patiekite marinuotą papriką su svogūnais prie stalo kaip pikantišką užkandį. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama