Marinuoti čili pipirai
3.6 (5 įvertinimai)
1 Porcija
7 val.
Apie receptą
Marinuoti čili pipirai – karštas užkandis visiems aštrumo mėgėjams. Receptas paprastas ir greitas. Aštrus užkandis ant stalo visada žadina apetitą ir yra sveikas. Ypač žiemą. Todėl marinuoti čili pipirai yra privalomi žiemai.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Čili pipirai200 gramų
-
Druska15 gramų
-
Cukrus5 gramai
-
Vanduo200 gramų
-
Actas10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į sterilizuotus stiklainius pradėkite dėti nuplautus čili pipirus, palikdami uodegas. Žiemą bus patogu ištraukti už kuodelių ir suvalgyti.
-
Reklama
-
3. Užpildykite stiklainį pipirais iki viršaus.
-
4. Užvirinkite vandenį ir užpilkite verdančiu vandeniu čili pipirus stiklainiuose.
-
Reklama
-
5. Po 10 minučių į puodą supilkite vandenį, užvirinkite marinatą – įberkite druskos, cukraus, supilkite actą. Užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies.
-
6. Karštu marinatu užpilkite pipirus ir iš karto užsukite dangtelius.
-
Reklama
-
7. Stiklainius užkloti ir palikti visiškai atvėsti.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.6/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama