Marinuotas česnakas burokėlių sultyse

Marinuotas česnakas burokėlių sultyse

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
5 d. 13 val.

Apie receptą

Dalinuosi marinuotų česnakų burokėlių sultyse receptu. Dėl burokėlių jie yra ryškiai rausvos spalvos. Šis užkandis gali būti naudojamas ne tik kasdieniame meniu, bet ir šventei. Žemiau papasakosiu, kaip pasigaminti česnaką burokėlių sultyse. Jei norite, į marinatą galite įdėti juodųjų pipirų ir lauro lapų. Česnakas gaunasi aštrus, pikantiškas ir labai skanus, rekomenduoju išbandyti!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Burokėliai
    1 vnt
  • Česnakas
    150 gramų
  • Vanduo
    200 mililitrų
  • Druska
    1/2 šaukšto
  • Cukrus
    1/2 šaukšto
  • Actas
    30 mililitrų (9%)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Česnaką atskirkite į skilteles ir nulupkite. 2–3 minutes blanširuokite verdančiame vandenyje, tada nukoškite į šaltą vandenį ir atvėsinkite.
    2. Česnaką atskirkite į skilteles ir nulupkite. 2–3 minutes blanširuokite verdančiame vandenyje, tada nukoškite į šaltą vandenį ir atvėsinkite.
  • Reklama
  • Česnaką sudėkite į švarų, sterilizuotą stiklainį.
    3. Česnaką sudėkite į švarų, sterilizuotą stiklainį.
  • Burokėlius sulčiaspaude išspauskite, kad išgautumėte sultis.
    4. Burokėlius sulčiaspaude išspauskite, kad išgautumėte sultis.
  • Reklama
  • Marinatui puode sumaišykite burokėlių sultis, vandenį, cukrų, druską ir actą. Užvirinkite.
    5. Marinatui puode sumaišykite burokėlių sultis, vandenį, cukrų, druską ir actą. Užvirinkite.
  • Užpilkite česnaką marinatu, užsukite dangtelį. Apverskite stiklainį dangteliu žemyn, apvyniokite jį rankšluosčiu ir palikite, kol visiška...
    6. Užpilkite česnaką marinatu, užsukite dangtelį. Apverskite stiklainį dangteliu žemyn, apvyniokite jį rankšluosčiu ir palikite, kol visiškai atvės. Česnakus reikia laikyti bent savaitę.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai