Marinuotas česnakas burokėlių sultyse
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
5 d. 13 val.
Apie receptą
Dalinuosi marinuotų česnakų burokėlių sultyse receptu. Dėl burokėlių jie yra ryškiai rausvos spalvos. Šis užkandis gali būti naudojamas ne tik kasdieniame meniu, bet ir šventei. Žemiau papasakosiu, kaip pasigaminti česnaką burokėlių sultyse. Jei norite, į marinatą galite įdėti juodųjų pipirų ir lauro lapų. Česnakas gaunasi aštrus, pikantiškas ir labai skanus, rekomenduoju išbandyti!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Burokėliai1 vnt
-
Česnakas150 gramų
-
Vanduo200 mililitrų
-
Druska1/2 šaukšto
-
Cukrus1/2 šaukšto
-
Actas30 mililitrų (9%)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Česnaką atskirkite į skilteles ir nulupkite. 2–3 minutes blanširuokite verdančiame vandenyje, tada nukoškite į šaltą vandenį ir atvėsinkite.
-
Reklama
-
3. Česnaką sudėkite į švarų, sterilizuotą stiklainį.
-
4. Burokėlius sulčiaspaude išspauskite, kad išgautumėte sultis.
-
Reklama
-
5. Marinatui puode sumaišykite burokėlių sultis, vandenį, cukrų, druską ir actą. Užvirinkite.
-
6. Užpilkite česnaką marinatu, užsukite dangtelį. Apverskite stiklainį dangteliu žemyn, apvyniokite jį rankšluosčiu ir palikite, kol visiškai atvės. Česnakus reikia laikyti bent savaitę.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama