Marinatas vištienai su kiviais
3 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
19 val.
Apie receptą
Jei nemėgstate gaminti vištienos šašlykų, nes jie yra nepakankamai sultingi ir permirkęs prieskoniuose, būtinai išbandykite šį marinatą vištienai su kiviais. Rezultatas nuostabus! Marinate esantys vaisiai vištienos mėsą padaro neįtikėtinai švelnią ir ji tiesiog tirpsta burnoje. Česnakai, sojos padažas ir citrinos sultys suteikia pikantiškumo. Truputis majonezo padarys plutą nuostabiai apetitišką. Jei ruošiatės iškylauti, būtinai išbandykite šį marinatą.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištiena1.5 kilogramo
-
Kiviai2 vnt
-
Česnakai1~2 skiltelės
-
Citrinos sultys1~2 šaukštai
-
Sojų padažas2 šaukštai
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Majonezas2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite ir nusausinkite vištieną ir sudėkite į patogų indą. Paruoškite ingredientus marinatui.
-
2. Kivius nulupkite ir supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į maišytuvo dubenį. Ten sudėkite ir nuluptą česnaką.
-
Reklama
-
3. Kivius sutrinkite su česnaku į vienalytę tyrę. Įpilkite citrinos sulčių.
-
4. Įpilkite alyvuogių aliejaus.
-
Reklama
-
5. Įpilkite sojos padažo.
-
6. Pridėti majonezą.
-
Reklama
-
7. Viską išplakti iki vientisos masės. Marinatą pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Jei norite, galite pridėti šiek tiek cukraus.
-
8. Į vištieną supilkite marinatą, išmaišykite ir marinuokite mažiausiai 8 valandas.
-
Reklama
-
9. Kad vištiena tinkamai iškeptų, reikia daug anglių.
-
10. Padėkite vištieną ant žarijų.
-
Reklama
-
11. Svarbu tinkamai iškepti vištieną, todėl būtinai patikrinkite, ar ji iškepusi peiliu. Sultys turi būti skaidrios, bet ne raudonos.
-
12. Skanių iškylų gamtoje!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama