Gintarinis upėtakis su svogūnais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Gintarinį upėtakį geriausia kepti visą, nes jis yra nedidelio dydžio. Tiesiog kepkite orkaitėje folijoje su svogūnais ir bet kokiomis kitomis daržovėmis, kad patiekalas išliktų sultingas. Kvapas bus nuostabus! Norėdami sužinoti, kaip pasigaminti gintarinį upėtakį su svogūnais, tiesiog perskaitykite šį paprastą žingsnis po žingsnio receptą. Ši žuvis yra labai sultinga ir skani. Į jį galite pridėti bet kokių prieskonių ar žolelių. Žalią žuvį galite iš anksto pamarinuoti per naktį, tada ji bus labai kvapni.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Gintarinis upėtakis1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Baklažanas1 vnt
-
Aitriosios paprikos ankštis1 vnt
-
Vyšniniai pomidorai5~7 vnt
-
Krapai ir petražolės1 ryšulėlis
-
Grietinėlė 20%50 mililitrų
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną nulupkite ir supjaustykite žiedais.
-
2. Baklažaną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Išlaisvinkite papriką ir supjaustykite juostelėmis. Jei norite, kad patiekalas būtų spalvingesnis, tuomet naudokite įvairių spalvų paprikas.
-
4. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus, sudėkite iš anksto paruoštas daržoves ir vieną visą aitriosios paprikos ankštį. Leiskite daržovėms, pakepkite kelias minutes.
-
Reklama
-
5. Upėtakį išvalykite. Ant kepimo skardos paskleiskite foliją, sutepkite ją augaliniu aliejumi. Padėkite žuvį ant folijos.
-
6. Daržoves nukelkite nuo ugnies, suberkite į supjaustytus smulkintus žalumynus ir vyšninius pomidorus. Tada į daržoves supilkite grietinę, pipirus ir druską. Jei norite, galite pridėti šiek tiek tarkuoto kietojo sūrio.
-
Reklama
-
7. Gautą daržovių mišinį su grietinėle sudėkite į upėtakio pilvą. Ant viršaus uždėkite du citrinos žiedus. Tai suteiks žuviai malonaus rūgštumo. Kepkite žuvį folijoje 200 laipsnių temperatūroje 40 minučių, kol visiškai iškeps.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama