Sluoksniuota mišrainė su silke

Sluoksniuota mišrainė su silke

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Sūdyta žuvis, mano nuomone, yra idealus mišrainės ingredientas. Į jūsų repertuarą, įdomių ir skanių patiekalų kiekvienai dienai, siūlyčiau įtraukti šią sluoksniuotą mišrainę su silke. Šią mišrainę galima gaminti porcijomis arba dideliame salotų dubenyje. Klasikinį silkės derinį su svogūnais ir daržovėmis papildo pikantiškas marinatas, taip pat sūris, kuris patiekalui suteikia ypatingo atspalvio. Jei neprieštaraujate eksperimentuoti su paprastais ingredientais, įsiminkite receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    2 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Sūris
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Garstyčių pupelės
    1 šaukštas
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Citrinų sultys
    2~3 šaukštai
  • Lengvai sūdyta silkė
    1 vnt
  • Majonezas ir druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus. Išvirkite daržoves ir kiaušinius.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Išvirkite daržoves ir kiaušinius.
  • Svogūną nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į gilų dubenį.
    2. Svogūną nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į gilų dubenį.
  • Reklama
  • Įpilkite citrinos sulčių, augalinio aliejaus ir garstyčių. Išmaišykite ir palikite svogūnus pasimarinuoti.
    3. Įpilkite citrinos sulčių, augalinio aliejaus ir garstyčių. Išmaišykite ir palikite svogūnus pasimarinuoti.
  • Išvalykite silkę ir atsargiai atskirkite filė.
    4. Išvalykite silkę ir atsargiai atskirkite filė.
  • Reklama
  • Daržoves ir kiaušinius atvėsinkite ir nulupkite. Sutarkuokite.
    5. Daržoves ir kiaušinius atvėsinkite ir nulupkite. Sutarkuokite.
  • Į pirmąjį sluoksnį sudėkite morkas ir aptepkite majonezu.
    6. Į pirmąjį sluoksnį sudėkite morkas ir aptepkite majonezu.
  • Reklama
  • Antras sluoksnis – bulvės. Dar kartą įdėkite šiek tiek majonezo.
    7. Antras sluoksnis – bulvės. Dar kartą įdėkite šiek tiek majonezo.
  • Trečias sluoksnis – silkė. Ją galima supjaustyti mažais kubeliais arba didesnėmis riekelėmis.
    8. Trečias sluoksnis – silkė. Ją galima supjaustyti mažais kubeliais arba didesnėmis riekelėmis.
  • Reklama
  • Ketvirtasis sluoksnis – marinuoti svogūnai.
    9. Ketvirtasis sluoksnis – marinuoti svogūnai.
  • Penktasis sluoksnis – kiaušiniai ir majonezas.
    10. Penktasis sluoksnis – kiaušiniai ir majonezas.
  • Reklama
  • Ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu ir padėkite mišrainę į šaldytuvą.
    11. Ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu ir padėkite mišrainę į šaldytuvą.
  • Gero apetito!
    12. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai