Sluoksniuota mišrainė su silke
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Sūdyta žuvis, mano nuomone, yra idealus mišrainės ingredientas. Į jūsų repertuarą, įdomių ir skanių patiekalų kiekvienai dienai, siūlyčiau įtraukti šią sluoksniuotą mišrainę su silke. Šią mišrainę galima gaminti porcijomis arba dideliame salotų dubenyje. Klasikinį silkės derinį su svogūnais ir daržovėmis papildo pikantiškas marinatas, taip pat sūris, kuris patiekalui suteikia ypatingo atspalvio. Jei neprieštaraujate eksperimentuoti su paprastais ingredientais, įsiminkite receptą!
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės2 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Sūris100 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Garstyčių pupelės1 šaukštas
-
Augalinis aliejus1 šaukštas
-
Svogūnas1 vnt
-
Citrinų sultys2~3 šaukštai
-
Lengvai sūdyta silkė1 vnt
-
Majonezas ir druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Išvirkite daržoves ir kiaušinius.
-
2. Svogūną nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į gilų dubenį.
-
Reklama
-
3. Įpilkite citrinos sulčių, augalinio aliejaus ir garstyčių. Išmaišykite ir palikite svogūnus pasimarinuoti.
-
4. Išvalykite silkę ir atsargiai atskirkite filė.
-
Reklama
-
5. Daržoves ir kiaušinius atvėsinkite ir nulupkite. Sutarkuokite.
-
6. Į pirmąjį sluoksnį sudėkite morkas ir aptepkite majonezu.
-
Reklama
-
7. Antras sluoksnis – bulvės. Dar kartą įdėkite šiek tiek majonezo.
-
8. Trečias sluoksnis – silkė. Ją galima supjaustyti mažais kubeliais arba didesnėmis riekelėmis.
-
Reklama
-
9. Ketvirtasis sluoksnis – marinuoti svogūnai.
-
10. Penktasis sluoksnis – kiaušiniai ir majonezas.
-
Reklama
-
11. Ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu ir padėkite mišrainę į šaldytuvą.
-
12. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama