Sumuštiniai Silkė po kailiu
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
50 val.
Apie receptą
Gaminami prašmatnūs ir burnoje tirpstantys sumuštiniai „Silkė po kailiu“. Tokie sumuštiniai tiks šventiniam stalui ar kasdienai. Skanus ir gražus užkandis patiks visiems! Gaminimui iš anksto išvirkite burokėlius, morkas ir kiaušinius. Išvalykite silkę ir supjaustykite. Duona tokiems sumuštiniams tinka pilka arba Borodino. Taip pat naudojame naminį majonezą. Skanus užkandis nepaliks abejingų, patikėkite. Dėl prieskonių suberkite marinuotus svogūnus. Tikrai vertas receptas, todėl atkreipkite dėmesį.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Burokėliai200 gramų
-
Morkos150 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Silkė150 gramų
-
Duona4~5 riekelės
-
Majonezas3 šaukštai
-
Marinuoti svogūnai80 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Burokėlius, morkas ir kiaušinius išvirkite iš anksto. Svogūną marinuokite acte ir vandenyje – tomis pačiomis proporcijomis.
-
2. Duoną supjaustykite griežinėliais ir aptepkite trupučiu majonezo.
-
Reklama
-
3. Burokėlius sutarkuokite smulkia tarka, uždėkite ant duonos viršaus, patepkite majonezu.
-
4. Kitas sluoksnis – tarkuotos morkos. Ant burokėlių išdėliokite morkas.
-
Reklama
-
5. Vištienos kiaušinį supjaustykite mažais apskritimais ir uždėkite ant morkų.
-
6. Paskutinis akcentas – ant kiaušinio uždėkite gabalėlį silkės, įdėkite šiek tiek rauginto svogūno. Sumuštiniai gali būti patiekiami prie stalo.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama