Lenkiški bulvių kukuliai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Lenkiški bulvių kukuliai – tai skanus, sotus ir lengvai paruošiamas patiekalas, puikiai tinkantis pietums ar vakarienei. Atkreipkite dėmesį į receptą! Norint pagaminti lenkiškus bulvių kukulius, reikės bulvių, kiaušinio, miltų, svogūno ir krūtinėlės. Iš tokio paprasto ir prieinamo ingredientų rinkinio galite paruošti skanią ir sočią vakarienę visai šeimai. Tokį patiekalą paruošti gana paprasta, be didelių pastangų. Lenkiško stiliaus bulviniai kukuliai puikiai tiks su grietinės ar česnakiniu padažu.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės1 kilogramas
-
Vištienos kiaušinis1 vnt
-
Kvietiniai miltai5 šaukštai
-
Svogūnai1 vnt
-
Kiaulienos krūtinė200 gramų (rūkyta)
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Druska0,5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Bulves nulupkite, supjaustykite, užpilkite vandeniu ir padėkite virti.
-
Reklama
-
3. Bulves išvirkite, kol suminkštės, ir sutrinkite bulvių trintuvu.
-
4. Į bulvių košę įmuškite kiaušinį ir išsijotus miltus.
-
Reklama
-
5. Išminkykite tešlą.
-
6. Padalinkite tešlą į keletą dalių. Paimkite vieną dalį, suminkykite į apskritimą ir viduryje padarykite įdubimą.
-
Reklama
-
7. Virkite kukulius pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
-
8. Gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną ir krūtinėlę.
-
Reklama
-
9. Dėkite kukulius į lėkštę, ant viršaus pabarstykite pakepintais svogūnais ir mėsa. Bulvių kukuliai lenkiškai paruošti. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama