Lenkiški bulvių kukuliai

Lenkiški bulvių kukuliai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Lenkiški bulvių kukuliai – tai skanus, sotus ir lengvai paruošiamas patiekalas, puikiai tinkantis pietums ar vakarienei. Atkreipkite dėmesį į receptą! Norint pagaminti lenkiškus bulvių kukulius, reikės bulvių, kiaušinio, miltų, svogūno ir krūtinėlės. Iš tokio paprasto ir prieinamo ingredientų rinkinio galite paruošti skanią ir sočią vakarienę visai šeimai. Tokį patiekalą paruošti gana paprasta, be didelių pastangų. Lenkiško stiliaus bulviniai kukuliai puikiai tiks su grietinės ar česnakiniu padažu.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    1 kilogramas
  • Vištienos kiaušinis
    1 vnt
  • Kvietiniai miltai
    5 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kiaulienos krūtinė
    200 gramų (rūkyta)
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    0,5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Bulves nulupkite, supjaustykite, užpilkite vandeniu ir padėkite virti.
    2. Bulves nulupkite, supjaustykite, užpilkite vandeniu ir padėkite virti.
  • Reklama
  • Bulves išvirkite, kol suminkštės, ir sutrinkite bulvių trintuvu.
    3. Bulves išvirkite, kol suminkštės, ir sutrinkite bulvių trintuvu.
  • Į bulvių košę įmuškite kiaušinį ir išsijotus miltus.
    4. Į bulvių košę įmuškite kiaušinį ir išsijotus miltus.
  • Reklama
  • Išminkykite tešlą.
    5. Išminkykite tešlą.
  • Padalinkite tešlą į keletą dalių. Paimkite vieną dalį, suminkykite į apskritimą ir viduryje padarykite įdubimą.
    6. Padalinkite tešlą į keletą dalių. Paimkite vieną dalį, suminkykite į apskritimą ir viduryje padarykite įdubimą.
  • Reklama
  • Virkite kukulius pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
    7. Virkite kukulius pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
  • Gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną ir krūtinėlę.
    8. Gerai įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną ir krūtinėlę.
  • Reklama
  • Dėkite kukulius į lėkštę, ant viršaus pabarstykite pakepintais svogūnais ir mėsa. Bulvių kukuliai lenkiškai paruošti. Skanaus!
    9. Dėkite kukulius į lėkštę, ant viršaus pabarstykite pakepintais svogūnais ir mėsa. Bulvių kukuliai lenkiškai paruošti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai