Bulvių suktinukai su mėsa

Bulvių suktinukai su mėsa

5 (1 įvertinimai)

1-2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Visi žino, kad bulvės ir mėsa puikiai dera. Siūlau dar vieną šio derinio variantą ir papasakosiu, kaip gaminti bulvių suktinukus su mėsa – sotų ir originalų patiekalą. Kai suktinukai bus paruošti, jie įgaus malonią auksinę plutą. Patiekalą geriau patiekti karštą, su žolelėmis ir grietine. Įdarui vietoj maltos mėsos galite naudoti smulkiai supjaustytą mėsą. Tačiau šiuo atveju mėsą pirmiausia reikia šiek tiek pakepinti.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    600 gramų
  • Vištienos kiaušinis
    3 vnt
  • Krakmolas
    50 gramų
  • Miltai
    200 gramų
  • Džiūvėsėliai
    20 gramų
  • Malta mėsa
    200 gramų (kiauliena, jautiena arba 50/50)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska, pipirai, raudonoji paprika
    pagal skonį
  • Žalumynai
    1 krūva (petražolės arba krapai)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia turite paruošti bulvių košę, kuri bus pagrindas. Bulves nulupkite, supjaustykite ir virkite, kol suminkštės. Bulvių trintuvu s...
    1. Pirmiausia turite paruošti bulvių košę, kuri bus pagrindas. Bulves nulupkite, supjaustykite ir virkite, kol suminkštės. Bulvių trintuvu sutrinkite bulves iki tyrės, įpilkite šiek tiek pieno.
  • Kai tyrelė atvės, į ją reikia įdėti krakmolo ir 1 kiaušinį ir viską gerai išmaišyti. Tada pradėkite dėti miltus į tešlą. Tešla turi būti ...
    2. Kai tyrelė atvės, į ją reikia įdėti krakmolo ir 1 kiaušinį ir viską gerai išmaišyti. Tada pradėkite dėti miltus į tešlą. Tešla turi būti pakankamai kieta, kad būtų galima ją vynioti. Paruoštą tešlą iškočiokite į maždaug 5 cm storio dešrelę ir supjaustykite gabalėliais.
  • Reklama
  • Dabar atėjo laikas įdarui. Į maltą mėsą suberkite smulkiai pjaustytus žalumynus, smulkiai pjaustytą svogūną, du kietai išvirtus ir smulki...
    3. Dabar atėjo laikas įdarui. Į maltą mėsą suberkite smulkiai pjaustytus žalumynus, smulkiai pjaustytą svogūną, du kietai išvirtus ir smulkiai pjaustytus kiaušinius. Druska ir pipirai pagal skonį. Viską gerai išmaišyti.
  • Iškirptus tešlos gabalėlius iškočiokite į mažus apskritimus. Darbo paviršių ir kočėlą periodiškai pabarstykite miltais, kad tešla neprili...
    4. Iškirptus tešlos gabalėlius iškočiokite į mažus apskritimus. Darbo paviršių ir kočėlą periodiškai pabarstykite miltais, kad tešla nepriliptų. Ant apskritimų dėkite po šaukštą įdaro ir suvyniokite vyniotinį. Suktinukus apvoliokite džiūvėsėliuose, ant viršaus pabarstykite šiek tiek paprikos. Sudėkite juos ant kepimo skardos, išteptos augaliniu aliejumi.
  • Reklama
  • Indą kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes. Skanaus.
    5. Indą kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes. Skanaus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai