Cukinijų pica keptuvėje

Cukinijų pica keptuvėje

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
25 min.

Apie receptą

Sultinga ir skani pica išeis ne iš tešlos, o iš cukinijų pagrindo vos per 25 minutes. Kiekvienas norės išbandyti šį originalų patiekalą, todėl ruoškite dvi porcijas iš karto. Jei tikrai norite pasilepinti pica, bet nemėgstate gaminti tešlos, tai nesvarbu! Paruoškite cukinijų picą ir visa šeima bei draugai tikrai pagirs jūsų kulinarinį talentą. Patiekalas bus sultingas, kvapnus ir patrauklus! Patiekite karštą, kol sūris dar tempiasi.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukinija
    1 vnt
  • Pomidoras
    2 vnt
  • Kiaušiniai
    1~2 vnt (vienas didelis arba du maži)
  • Kvietiniai miltai
    3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Kečupas
    2 šaukštai
  • Sūris ,,Dor blue,,
    40 gramų
  • Vytinta mėsa
    50 gramų
  • Pomidoras
    1 vnt (didelis)
  • Aliejus
    30 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite nurodytus ingredientus.
    1. Paruoškite nurodytus ingredientus.
  • Cukinijas nuplaukite, nupjaukite uodegas ir smulkiai sutarkuokite į gilų dubenį. Pasūdykite ir palikite 2-3 minutėms, kad išsiskirtų sult...
    2. Cukinijas nuplaukite, nupjaukite uodegas ir smulkiai sutarkuokite į gilų dubenį. Pasūdykite ir palikite 2-3 minutėms, kad išsiskirtų sultis. Tada nuspauskite.
  • Reklama
  • Į dubenį įmuškite du kiaušinius ir gerai išmaišykite.
    3. Į dubenį įmuškite du kiaušinius ir gerai išmaišykite.
  • Suberkite persijotus kvietinius miltus, įmaišykite į moliūgų masę ir palikite tešlą 5-10 min. Kol tešla ilsisi, supjaustykite džiovintą a...
    4. Suberkite persijotus kvietinius miltus, įmaišykite į moliūgų masę ir palikite tešlą 5-10 min. Kol tešla ilsisi, supjaustykite džiovintą arba rūkytą mėsą, nuplautus pomidorus, sūrį.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją augalinį aliejų. Pašildykite ir sumažinkite šilumą iki vidutinės. Cukinijų tešlą atsargiai sudėkite...
    5. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją augalinį aliejų. Pašildykite ir sumažinkite šilumą iki vidutinės. Cukinijų tešlą atsargiai sudėkite į keptuvę ir išlyginkite į apskritimą. Kepkite apie 2 minutes iki auksinės rudos spalvos.
  • Apverskite, sutepkite kečupu per visą paviršių, sumažinkite ugnį iki minimumo.
    6. Apverskite, sutepkite kečupu per visą paviršių, sumažinkite ugnį iki minimumo.
  • Reklama
  • Ant cukinijų pagrindo bet kokia tvarka dėkite džiovintą mėsą ar dešreles, pjaustytą pomidorą, sūrį. Galite naudoti bet kokį turimą lydytą...
    7. Ant cukinijų pagrindo bet kokia tvarka dėkite džiovintą mėsą ar dešreles, pjaustytą pomidorą, sūrį. Galite naudoti bet kokį turimą lydytą sūrį. Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite picą iki auksinės rudos spalvos ir kol išsilydys sūris.
  • Kai tik tai atsitiks - patiekalas yra paruoštas!
    8. Kai tik tai atsitiks - patiekalas yra paruoštas!
  • Reklama
  • Picą dėkite į lėkštę, supjaustykite porcijomis ir patiekite. Gero apetito!
    9. Picą dėkite į lėkštę, supjaustykite porcijomis ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai