Mangų suflė

Mangų suflė

5 (3 įvertinimai)

4

Porcijos

5 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Tiesiog tirpstantis burnoje mangų suflė patiks visiems. Geriausia naudoti prinokusius mangus, jie turi ryškesnį skonį ir spalvą. Galite įpilti daugiau ar mažiau citrinos sulčių ir cukraus, viskas priklauso nuo jūsų skonio. Geriausia suflę laikyti šaldytuve, verta paminėti, kad ji ilgai neišsilaiko.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mango
    700 gramų
  • Cukrus
    100 gramų
  • Citrinų sultys
    1 valgomasis šaukštas
  • Grietinėlė
    200 mililitrų
  • Želatina
    40 gramų
  • Vanduo
    100 gramų
Kaip pagaminti
  • Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia mangų suflė gamybai. Kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite vaisius.
    1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia mangų suflė gamybai. Kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite vaisius.
  • Želatiną užpilti vandeniu, išmaišyti ir palikti 40-50 minučių, kad išbrinktų, priklausomai nuo žaletinos. Sekite želatinos instrukciją an...
    2. Želatiną užpilti vandeniu, išmaišyti ir palikti 40-50 minučių, kad išbrinktų, priklausomai nuo žaletinos. Sekite želatinos instrukciją ant pakelio.
  • Nuimkite žievelę nuo mango, nupjaukite minkštimą nuo kauliuko ir išplakite trintuvu iki vientisos masės. Trinkite tyrę per smulkų sietelį...
    3. Nuimkite žievelę nuo mango, nupjaukite minkštimą nuo kauliuko ir išplakite trintuvu iki vientisos masės. Trinkite tyrę per smulkų sietelį, kad pašalintumėte gabalėlius.
  • Sudėkite tyrę į puodą ir įpilkite citrinos sulčių.
    4. Sudėkite tyrę į puodą ir įpilkite citrinos sulčių.
  • Supilkite cukrų į puodą ir padėkite ant silpnos ugnies. Maišydami užvirkite tyrę ir virkite, kol cukrus ištirps.
    5. Supilkite cukrų į puodą ir padėkite ant silpnos ugnies. Maišydami užvirkite tyrę ir virkite, kol cukrus ištirps.
  • Išbrinkusią želatiną įpilkite į karštą tyrę ir maišykite, kol želatina visiškai ištirps. Leiskite atvėsti iki kambario temperatūros. l
    6. Išbrinkusią želatiną įpilkite į karštą tyrę ir maišykite, kol želatina visiškai ištirps. Leiskite atvėsti iki kambario temperatūros. l
  • Grietinėlę plakite mikseriu vidutiniu greičiu iki purumo.
    7. Grietinėlę plakite mikseriu vidutiniu greičiu iki purumo.
  • Į tyrę įpilkite šiek tiek plaktos grietinėlės ir išmaišykite.
    8. Į tyrę įpilkite šiek tiek plaktos grietinėlės ir išmaišykite.
  • Suplakite grietinėlę, įpilkite mango tyrę į grietinėlę ir plakite iki vientisos, purios masės.
    9. Suplakite grietinėlę, įpilkite mango tyrę į grietinėlę ir plakite iki vientisos, purios masės.
  • Uždenkite formą kepimo popieriumi ir supilkite suflę, išlyginkite ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms, kad sustingtu. Tada supjaustykite ...
    10. Uždenkite formą kepimo popieriumi ir supilkite suflę, išlyginkite ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms, kad sustingtu. Tada supjaustykite suflę ir patiekite.
  • Skanaus. :)
    11. Skanaus. :)
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai