Mangų suflė
5 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
5 val.
Apie receptą
Tiesiog tirpstantis burnoje mangų suflė patiks visiems. Geriausia naudoti prinokusius mangus, jie turi ryškesnį skonį ir spalvą. Galite įpilti daugiau ar mažiau citrinos sulčių ir cukraus, viskas priklauso nuo jūsų skonio. Geriausia suflę laikyti šaldytuve, verta paminėti, kad ji ilgai neišsilaiko.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mango700 gramų
-
Cukrus100 gramų
-
Citrinų sultys1 valgomasis šaukštas
-
Grietinėlė200 mililitrų
-
Želatina40 gramų
-
Vanduo100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia mangų suflė gamybai. Kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite vaisius.
-
2. Želatiną užpilti vandeniu, išmaišyti ir palikti 40-50 minučių, kad išbrinktų, priklausomai nuo žaletinos. Sekite želatinos instrukciją ant pakelio.
-
Reklama
-
3. Nuimkite žievelę nuo mango, nupjaukite minkštimą nuo kauliuko ir išplakite trintuvu iki vientisos masės. Trinkite tyrę per smulkų sietelį, kad pašalintumėte gabalėlius.
-
4. Sudėkite tyrę į puodą ir įpilkite citrinos sulčių.
-
Reklama
-
5. Supilkite cukrų į puodą ir padėkite ant silpnos ugnies. Maišydami užvirkite tyrę ir virkite, kol cukrus ištirps.
-
6. Išbrinkusią želatiną įpilkite į karštą tyrę ir maišykite, kol želatina visiškai ištirps. Leiskite atvėsti iki kambario temperatūros. l
-
Reklama
-
7. Grietinėlę plakite mikseriu vidutiniu greičiu iki purumo.
-
8. Į tyrę įpilkite šiek tiek plaktos grietinėlės ir išmaišykite.
-
Reklama
-
9. Suplakite grietinėlę, įpilkite mango tyrę į grietinėlę ir plakite iki vientisos, purios masės.
-
10. Uždenkite formą kepimo popieriumi ir supilkite suflę, išlyginkite ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms, kad sustingtu. Tada supjaustykite suflę ir patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama