Maltos mėsos vyniotinis su įdaru
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Nežinau kodėl, bet man labai patinka visų formų vyniotiniai. Lavašo užkandžiai, karštieji patiekalai ir saldūs pyragaičiai. Šiandien mes kalbėsime apie antrąjį tipą. Apie nepaprastai skanų receptą šventei. Papasakosiu kaip pasigaminti maltos mėsos vyniotinį su įdaru. Kaip priedas bus dedamas saldžiosios paprikos. Naudokite spalvingas paprikas, tada viskas atrodys gražiai. Nustebau, kad tokie paprasti ingredientai davė originalų ir ryškų patiekalą.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta kiauliena ir jautiena500 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt (po 1 maltai mėsai ir aptepimui)
-
Saldžiosios paprikos3 vnt (skirtingų spalvų)
-
Morkos1 vnt
-
Džiūvėsėliai7 šaukštai (2 a.š. šaukštai
-
Karis1 arbatinis šaukštelis
-
Petražolės1 saujelė
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į faršą įberkite druskos, prieskonių, pipirų ir įmuškite kiaušinį.
-
2. Tada sudėkite džiūvėsėlius. Kruopščiai sumaišykite ingredientus.
-
Reklama
-
3. Įdarą pasigaminkite susmulkindami paprikas ir petražoles. Į juos įberkite druskos ir pipirų. Viską išmaišyti.
-
4. Faršą ištepkite į 10 mm storio kvadratą ant folijos lakšto.
-
Reklama
-
5. Tada išdėliokite įdarą ir susukite į vyniotinį.
-
6. Sumaišykite karį, džiūvėsėlius ir kiaušinius. Mišiniu aptepkite vyniotinį.
-
Reklama
-
7. Kepkite vyniotinį 200 laipsnių folijoje įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes. Leiskite vyniotiniui kurį laiką pastovėti ir tada patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama