Maltos mėsos kotletai su padažu
4.5 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Naminiai kotletai iš tikros mėsos, žinoma, patys skaniausi. Be to, mėsą reikia paimti vienu gabalu ir pačiam sumalti. Šis receptas yra apie tai, kaip gaminti maltos mėsos kotletus su padažu. Taip ruošiame kotletus.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Mėsa500 gramų (arba paruošta malta mėsa)
-
Balta duona200 gramų (kepalas)
-
Svogūnai2 vnt
-
Pomidorų pasta4 šaukštai
-
Vanduo500 gramų
-
Česnakai2 skiltelės
-
Miltai150 gramų
-
Druska, pipirai, prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą reikia supjaustyti gabalėliais ir sumalti kartu su kepaliuku. Į faršą sudėkite kubeliais pjaustytą svogūną. Druskos ir pipirų.
-
2. Pradedame formuoti kotletus. Įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją saulėgrąžų aliejų. Kotletus apvoliokite miltuose, kad nesuirtų. Sudėkite į keptuvę.
-
Reklama
-
3. Kol kotletai kepa, paimkite kitą keptuvę. Joje gaminsime padažą. Keptuvėje pakepinti svogūnus su pomidorų pasta, suberti miltus, viską gerai išmaišyti. Tada atsargiai įpilkite vandens, gerai suplakite mišinį, kad neliktų gabalėlių.
-
4. Dabar sudėkite šį padažą į keptus kotletus, suberkite tarkuotą česnaką, uždenkite indą dangčiu. Užkurkime nedidelę ugnį. Mums reikia apie 10 minučių, kad viskas užvirtų.
-
Reklama
-
5. Užtikrinu jus: visi jūsų artimieji per kelias minutes atbėgs prie žavingo kvapo. Kotletus dalimis dėkite į lėkštę ir papuoškite žolelių šakele. Prie naminių kotletų tiks bet koks garnyras ar tiesiog šviežios daržovės. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama