Maltos mėsos kotletai orkaitėje su padažu
5 (1 įvertinimai)
7 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jautienos kotletai sultingame padaže – patiekalas, kurio neatsisakys nė vienas gurmanas! Jie paruošiami lengvai ir gana greitai. Parodysiu, kaip kepti maltos mėsos kotletus orkaitėje su padažu. Šis receptas nereikalauja daug laiko, nes kotletai ruošiami iš parduotuvėje pirktos maltos mėsos. Rekomenduoju šį receptą visoms užimtoms namų šeimininkėms. Kotletai neįprastai sultingi ir valgomi su kaupu!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Jautienos malta1,2 kilogramo
-
Pienas 1,5%1 litras
-
Miltai60 gramų
-
Sviestas50 gramų
-
Žalumynai1 krūva
-
Kietasis sūris150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Dažniausiai jautienos maltą mėsą perku vietinėje parduotuvėje. Šį įdarą pagardiname prieskoniais ir druska pagal skonį. Gerai išmaišykite, iš faršo suformuokite kotletus.
-
2. Ištirpinkite sviestą keptuvėje. Kai tik jis ištirps, išsijokite miltus. Gerai sutrinkite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Tada supilkite pieną, suberkite prieskonius ir susmulkintas žoleles. Užkuriame ramią ugnį. Išmaišykite ir palaukite, kol masė sutirštės.
-
4. Išdėliokite kotletus ant riebalais išteptos kepimo skardos, kiekviename kotlete padarykite duobutę. Patogu tai padaryti su galiniu peilio galu. Kuo gilesnė duobė, tuo daugiau padažo tilps.
-
Reklama
-
5. Supilkite padažą ant mūsų kotletų. Pradedame nuo duobučių, kad nepraleistume nei vieno. Atstumas tarp kotletų taip pat turi būti užpildytas. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Mes siunčiame kepimo skardą į orkaitę keturiasdešimt minučių. Temperatūra 180 laipsnių.
-
6. Patiekite kotletus su bet kokiu jums patinkančiu garnyru. Visada išeina skanu! Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama