Maltos mėsos kotletai orkaitėje su padažu

Maltos mėsos kotletai orkaitėje su padažu

5 (1 įvertinimai)

7 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jautienos kotletai sultingame padaže – patiekalas, kurio neatsisakys nė vienas gurmanas! Jie paruošiami lengvai ir gana greitai. Parodysiu, kaip kepti maltos mėsos kotletus orkaitėje su padažu. Šis receptas nereikalauja daug laiko, nes kotletai ruošiami iš parduotuvėje pirktos maltos mėsos. Rekomenduoju šį receptą visoms užimtoms namų šeimininkėms. Kotletai neįprastai sultingi ir valgomi su kaupu!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautienos malta
    1,2 kilogramo
  • Pienas 1,5%
    1 litras
  • Miltai
    60 gramų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Žalumynai
    1 krūva
  • Kietasis sūris
    150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Dažniausiai jautienos maltą mėsą perku vietinėje parduotuvėje. Šį įdarą pagardiname prieskoniais ir druska pagal skonį. Gerai išmaišykite...
    1. Dažniausiai jautienos maltą mėsą perku vietinėje parduotuvėje. Šį įdarą pagardiname prieskoniais ir druska pagal skonį. Gerai išmaišykite, iš faršo suformuokite kotletus.
  • Ištirpinkite sviestą keptuvėje. Kai tik jis ištirps, išsijokite miltus. Gerai sutrinkite iki vientisos masės.
    2. Ištirpinkite sviestą keptuvėje. Kai tik jis ištirps, išsijokite miltus. Gerai sutrinkite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Tada supilkite pieną, suberkite prieskonius ir susmulkintas žoleles. Užkuriame ramią ugnį. Išmaišykite ir palaukite, kol masė sutirštės.
    3. Tada supilkite pieną, suberkite prieskonius ir susmulkintas žoleles. Užkuriame ramią ugnį. Išmaišykite ir palaukite, kol masė sutirštės.
  • Išdėliokite kotletus ant riebalais išteptos kepimo skardos, kiekviename kotlete padarykite duobutę. Patogu tai padaryti su galiniu peilio...
    4. Išdėliokite kotletus ant riebalais išteptos kepimo skardos, kiekviename kotlete padarykite duobutę. Patogu tai padaryti su galiniu peilio galu. Kuo gilesnė duobė, tuo daugiau padažo tilps.
  • Reklama
  • Supilkite padažą ant mūsų kotletų. Pradedame nuo duobučių, kad nepraleistume nei vieno. Atstumas tarp kotletų taip pat turi būti užpildyt...
    5. Supilkite padažą ant mūsų kotletų. Pradedame nuo duobučių, kad nepraleistume nei vieno. Atstumas tarp kotletų taip pat turi būti užpildytas. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio. Mes siunčiame kepimo skardą į orkaitę keturiasdešimt minučių. Temperatūra 180 laipsnių.
  • Patiekite kotletus su bet kokiu jums patinkančiu garnyru. Visada išeina skanu! Skanaus!
    6. Patiekite kotletus su bet kokiu jums patinkančiu garnyru. Visada išeina skanu! Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai