Maltas šnicelis su kiaušiniu
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Šnicelis – labai populiarus patiekalas, kurį visiškai nesunku paruošti. Reikia paruošti kiaulienos faršą, iš jos padaryti šnicelių kotletus ir papuošti kiaušiniu ant viršaus. Patiekite su daržovėmis. Štai paprastas malto šnicelio su kiaušiniu receptas. Reikės kiaulienos, iš kurios reikės pagaminti faršą, naudojant iš anksto išmirkytą batoną, kiaušinį, svogūną ir prieskonius. Toliau formuojami šniceliai, kuriuos reikia kepti orkaitėje. Patiekalo akcentas – ant šnicelio iškeptas kiaušinis. Sėkmės!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena700 gramų
-
batonas100 gramų
-
Pienas0.5 stiklinės
-
Svogūnai1 vnt
-
Kiaušiniai9 vnt (8
-
Kietasis sūris150 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Žalumynaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Išmirkykite batoną piene.
-
Reklama
-
3. Maltos mėsos paruošimas: mėsą, batoną ir svogūną sumalkite per mėsmale. Įberkite druskos, pipirų ir bet kokių prieskonių, supilkite pieną, kuriame mirkomas batonas. Viską kruopščiai išmaišykite.
-
4. Įmuškite vieną kiaušinį ir išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Į delną dedame faršą ir formuojame pailgus šnicelių kotletus. Viduryje padarome nedidelę įdubą. Kepimo skardą 20 minučių pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių.
-
6. Išimkite šnicelius iš orkaitės ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
-
Reklama
-
7. Kiekvieno šnicelio centre švelniai įmuškite po kiaušinį. Pašaukite atgal į orkaitę ir kepkite dar 20 minučių.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama