Makaronų užkepėlė su malta mėsa
5 (3 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei jums patinka makaronai, tuomet jums tikrai patiks šis makaronų užkepėlės receptas. Skanu ir greita – skaitykite, kaip gaminti! Kiekviena šeimininkė turėtų turėti po ranka kelis paprastus receptus iš kategorijos „greitai“. Tai kaip tik toks receptas. Tereikia šaldiklyje susirasti šaldytą faršą ir greitai viską sudėti į kepimo indą. Perskaitykite paprastą makaronų užkepėlės su malta mėsa receptą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai1 vnt
-
Malta mėsa500 gramų
-
Morkos1 vnt
-
Makaronai400 gramų
-
Petražolės20 gramų
-
Aliejus3 šaukštai
-
Česnakai2 skiltelės
-
Kiaušinis1 vnt
-
Sūris100 gramų
-
Druska, prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuluptas morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūną, česnaką ir petražoles smulkiai supjaustykite.
-
2. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, tada 6 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas. Tada į keptuvę suberkite česnaką ir petražoles ir pakepinkite dar 1 minutę.
-
Reklama
-
3. Keptas daržoves sumaišykite su faršu, o tada įberkite druskos, prieskonių ir išplaktą žalią kiaušinį. Gerai išmaišyti.
-
4. Makaronus išvirkite pasūdytame verdančiame vandenyje, kol suminkštės.
-
Reklama
-
5. Į kepimo indą sudėkite 1/3 makaronų, tada pusę faršo, dar 1/3 makaronų, kitą pusę faršo ir likusius makaronus. Apibarstykite sūriu ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 30 minučių 190°C temperatūroje.
-
6. Užkepėlė paruošta. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama