Makaronai su malta mėsa ir grybais

Makaronai su malta mėsa ir grybais

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Kasdienis patiekalas! Lengva paruošti. Maitinantis ir skanus! Makaronus galima naudoti bet kokios formos. Visai šeimai tai patiks. Išbandykite! Maltą mėsą galima naudoti bet kokios rūšies. Tai gali būti kiauliena, jautiena, vištiena arba maišyta. Atsižvelkite į kiekvienos rūšies gaminimo laiką. Pavyzdžiui, vištiena iškepa greičiau nei jautiena.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Makaronai
    250 gramų
  • Malta mėsa
    400 gramų
  • Grybai
    300 (virti)
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    20 gramų
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus. Proporcijas galima šiek tiek keisti pagal savo skonį.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Proporcijas galima šiek tiek keisti pagal savo skonį.
  • Svogūnus ir morkas nulupkite ir nuplaukite, kad pašalintumėte nešvarumus. Svogūną smulkiai supjaustykite, o morkas sutarkuokite stambia t...
    2. Svogūnus ir morkas nulupkite ir nuplaukite, kad pašalintumėte nešvarumus. Svogūną smulkiai supjaustykite, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Kepkite daržoves 2-3 minutes, įpylę augalinio aliejaus.
  • Reklama
  • Tada į keptuvę sudėkite maltą mėsą. Išmaišykite. Viską kartu pakepinkite dar 7-10 min. Per tą laiką faršo spalva pasikeis.
    3. Tada į keptuvę sudėkite maltą mėsą. Išmaišykite. Viską kartu pakepinkite dar 7-10 min. Per tą laiką faršo spalva pasikeis.
  • Tuo pačiu išvirkite makaronus. Sudėkite juos į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite 10-12 minučių, kol suminkštės.
    4. Tuo pačiu išvirkite makaronus. Sudėkite juos į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite 10-12 minučių, kol suminkštės.
  • Reklama
  • Išvirusius makaronus nusausinkite kiaurasamtyje ir perpilkite šaltu vandeniu. Palikite pastovėti, kad nutekėtų vandens perteklius.
    5. Išvirusius makaronus nusausinkite kiaurasamtyje ir perpilkite šaltu vandeniu. Palikite pastovėti, kad nutekėtų vandens perteklius.
  • Į keptuvę su faršu suberkite virtus grybus. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską išmaišyti, uždengti dangčiu ir dar 15 minuči...
    6. Į keptuvę su faršu suberkite virtus grybus. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską išmaišyti, uždengti dangčiu ir dar 15 minučių patroškinti ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Tada sudėkite makaronus. Viską kartu pašildykite 1-2 minutes ir nukelkite keptuvę nuo ugnies.
    7. Tada sudėkite makaronus. Viską kartu pašildykite 1-2 minutes ir nukelkite keptuvę nuo ugnies.
  • Sudėkite makaronus į lėkštes ir patiekite.
    8. Sudėkite makaronus į lėkštes ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai