Makaronai su malta mėsa ir grybais
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Kasdienis patiekalas! Lengva paruošti. Maitinantis ir skanus! Makaronus galima naudoti bet kokios formos. Visai šeimai tai patiks. Išbandykite! Maltą mėsą galima naudoti bet kokios rūšies. Tai gali būti kiauliena, jautiena, vištiena arba maišyta. Atsižvelkite į kiekvienos rūšies gaminimo laiką. Pavyzdžiui, vištiena iškepa greičiau nei jautiena.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Makaronai250 gramų
-
Malta mėsa400 gramų
-
Grybai300 (virti)
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejus20 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus. Proporcijas galima šiek tiek keisti pagal savo skonį.
-
2. Svogūnus ir morkas nulupkite ir nuplaukite, kad pašalintumėte nešvarumus. Svogūną smulkiai supjaustykite, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Kepkite daržoves 2-3 minutes, įpylę augalinio aliejaus.
-
Reklama
-
3. Tada į keptuvę sudėkite maltą mėsą. Išmaišykite. Viską kartu pakepinkite dar 7-10 min. Per tą laiką faršo spalva pasikeis.
-
4. Tuo pačiu išvirkite makaronus. Sudėkite juos į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite 10-12 minučių, kol suminkštės.
-
Reklama
-
5. Išvirusius makaronus nusausinkite kiaurasamtyje ir perpilkite šaltu vandeniu. Palikite pastovėti, kad nutekėtų vandens perteklius.
-
6. Į keptuvę su faršu suberkite virtus grybus. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską išmaišyti, uždengti dangčiu ir dar 15 minučių patroškinti ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
7. Tada sudėkite makaronus. Viską kartu pašildykite 1-2 minutes ir nukelkite keptuvę nuo ugnies.
-
8. Sudėkite makaronus į lėkštes ir patiekite.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama