Makaronai kreminiame padaže su česnaku
4.7 (4 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Pietums ar vakarienei siūlau pasigaminti makaronų kreminiame padaže su česnaku. Paruošti tokį patiekalą yra gana paprasta. Makaronus galima naudoti bet kokius. Atkreipkite dėmesį į receptą! Grietinėlė padažui gali būti bet kokio riebumo. Man patinka dėti 33% grietinėlę. Ji suteikia sodriai kreminį skonį. Jei norite, patiekdami galite įdėti tarkuoto sūrio.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Makaronai200 gramų
-
Grietinėlė150 mililitrų (bet kokio riebumo)
-
Vanduo100 mililitrų
-
Kvietiniai miltai1 arbatinis šaukštelis
-
Česnakai2 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Sudėkite makaronus į verdantį vandenį ir virkite, kol suminkštės. Paprastai tai trunka 7-10 minučių. Makaronai turi tapti minkšti.
-
Reklama
-
3. Išvirusius makaronus sudėkite į kiaurasamtį ir perpilkite šaltu vandeniu.
-
4. Sudėkite makaronus į karštą keptuvę ir pakaitinkite. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
-
Reklama
-
5. Vandenį sumaišykite su miltais ir užpilkite ant makaronų. Makaronų padažas šildamas sutirštės. Permeskite česnaką per spaudą.
-
6. Galiausiai makaronus užpilame grietinėle. Išmaišykite ir užvirinkite. Jei mėgstate daug padažo, galite įpilti daugiau vandens.
-
Reklama
-
7. Paruoštus makaronus dėkite į lėkštę ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.7/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama