Lydytas sviestas su medumi
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Šis paprastas receptas padės palaikyti nusilpusį imunitetą ir suteiks jėgų. Jame daug riebalų rūgščių, o medus papildo vitaminais ir mikroelementais. Sviestas turi būti šviežias, nesūdytas ir ne mažiau kaip 82,5% riebumo be priedų. Šildydami sviestą, nemaišykite jo iš apačios, leiskite nuosėdoms likti apačioje. Tada jį galima perkošti be jokių problemų. Laikykite uždarytame indelyje šaldytuve. Galima patiekti pusryčiams su balta duona ar sausainiais.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas180 gramų (1 pakuotė)
-
Medus60 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Iš anksto išimkite svietsą, kad jis nebūtų šaltas.
-
2. Sviestą supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į puodą storu dugnu. Uždėkite mažiausią ugnį ir pašildykite iki skystos būsenos. Virkite sviestą ant silpnos ugnies apie 2 valandas, nugriebdami visas putas nuo viršaus. Sviestas turi tapti skaidrus, auksinės spalvos ir riešutų skonio. Uždenkite sietelį keliais sluoksniais marlės ir labai atsargiai nukoškite sviestą į sausą, švarų indą. Į dubenį ar puodą supilkite reikiamą kiekį sviesto ir atvėsinkite, kol sušils.
-
Reklama
-
3. Į šiltą sviestą, geriausia skystą, įpilkite medaus.
-
4. Viską gerai išmaišykite šluotele iki vientisos masės. Supilkite masę į švarų, sausą stiklainį ir patiekite.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama