Lydekos kotletai su kiauliena
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Noriu papasakoti, kaip iškepti lydekos kotletus su kiauliena. Jie gaunasi labai sultingi ir sotūs. Pabandykite derinti kiaulieną ir žuvį, kad gautumėte naują, neįprastą skonį. Nesigailėsite! Šiuos kotletus galite patiekti su bet kokiu pasirinktu padažu. Tačiau ypač tinka pomidorų ir daržovių padažas, taip pat kreminis česnakų padažas. Patiekite šiuos kotletus su virtomis bulvėmis, ryžiais arba tiesiog šviežių daržovių salotomis.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lydekos filė400 gramų
-
Kiauliena500 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Batonas be plutelės2 riekelės
-
Pienas150 mililitrų
-
Petražolės1 krūva
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Svogūnai1 vnt
-
Majonezaspagal skonį
-
Augalinis aliejus3 šaukštai (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia paruoškime ingredientus. Nuplaukite kiaulieną ir supjaustykite ją mažais gabalėliais. Lydeką taip pat supjaustykite mažais gabalėliais, pašalindami visus kaulus.
-
2. Užpilkite pienu 2 riekeles batono be plutelės ir palikite, kol paruošime mėsą.
-
Reklama
-
3. Mėsmale sumalkite kiaulieną ir lydeką ir sumaišykite. Sudėkite smulkintą svogūną, prieskonius pagal skonį, šaukštą majonezo (nebūtina), įmuškite kiaušinį ir sudėkite išmirkytą batoną.
-
4. Nuplaukite ir nusausinkite petražoles, susmulkinkite jas ir sumaišykite su malta mėsa. Suformuokite kotletus. Jei norite, galite juos apvolioti džiūvėsėliuose.
-
Reklama
-
5. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite kotletus augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tada galite įpilti šiek tiek vandens, uždengti keptuvę dangčiu ir troškinti 5–8 minutes.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama