Libano česnakų padažas
5 (1 įvertinimai)
15 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jei mėgstate česnakinius padažus, tikrai turėtumėte išbandyti šį. Paprastas procesas, nedidelis ingredientų rinkinys, o rezultatas tikrai fantastiškas. Nepraeikite pro šalį ir būtinai pakartokite! Siūlau leistis į nedidelę kulinarinę kelionę pakartojant šį receptą. Išmokysiu pasigaminti libanietišką česnakinį padažą. Procesui reikės įrangos, trintuvo arba virtuvinio kombaino, kad gautumėte subtilią, purią konsistenciją. Beje, padažą galima naudoti ir kaip salotų užpilą.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Druska2 arbatiniai šaukšteliai
-
Česnako galvutė4 vnt
-
Aliejus3~4 stiklinės
-
Citrinos sultys1/2 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Padažui mums reikia 4 ingredientų.
-
2. Nulupkite česnaką ir sudėkite į maišytuvo dubenį. Įberkite druskos.
-
Reklama
-
3. Pradėkite smulkinti, periodiškai nuimdami nuo dubens kraštų šaukštu ar mentele.
-
4. Plona srovele supilkite 1/2 puodelio aliejaus, toliau plakdami.
-
Reklama
-
5. Įpilkite šaukštą citrinos sulčių. Pakartokite procesą su aliejumi ir sultimis.
-
6. Plakite toliau.
-
Reklama
-
7. Toks orinis gavosi libanietiškas česnakinis padažas. Pabandyk tai!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama