Libano česnakų padažas

Libano česnakų padažas

5 (1 įvertinimai)

15 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Jei mėgstate česnakinius padažus, tikrai turėtumėte išbandyti šį. Paprastas procesas, nedidelis ingredientų rinkinys, o rezultatas tikrai fantastiškas. Nepraeikite pro šalį ir būtinai pakartokite! Siūlau leistis į nedidelę kulinarinę kelionę pakartojant šį receptą. Išmokysiu pasigaminti libanietišką česnakinį padažą. Procesui reikės įrangos, trintuvo arba virtuvinio kombaino, kad gautumėte subtilią, purią konsistenciją. Beje, padažą galima naudoti ir kaip salotų užpilą.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Druska
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnako galvutė
    4 vnt
  • Aliejus
    3~4 stiklinės
  • Citrinos sultys
    1/2 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Padažui mums reikia 4 ingredientų.
    1. Padažui mums reikia 4 ingredientų.
  • Nulupkite česnaką ir sudėkite į maišytuvo dubenį. Įberkite druskos.
    2. Nulupkite česnaką ir sudėkite į maišytuvo dubenį. Įberkite druskos.
  • Reklama
  • Pradėkite smulkinti, periodiškai nuimdami nuo dubens kraštų šaukštu ar mentele.
    3. Pradėkite smulkinti, periodiškai nuimdami nuo dubens kraštų šaukštu ar mentele.
  • Plona srovele supilkite 1/2 puodelio aliejaus, toliau plakdami.
    4. Plona srovele supilkite 1/2 puodelio aliejaus, toliau plakdami.
  • Reklama
  • Įpilkite šaukštą citrinos sulčių. Pakartokite procesą su aliejumi ir sultimis.
    5. Įpilkite šaukštą citrinos sulčių. Pakartokite procesą su aliejumi ir sultimis.
  • Plakite toliau.
    6. Plakite toliau.
  • Reklama
  • Toks orinis gavosi libanietiškas česnakinis padažas. Pabandyk tai!
    7. Toks orinis gavosi libanietiškas česnakinis padažas. Pabandyk tai!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai