Lęšių sriuba su vištiena ir daržovėmis

Lęšių sriuba su vištiena ir daržovėmis

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šiandien noriu papasakoti, kaip pasigaminti lęšių sriubą su vištiena ir daržovėmis. Šiame recepte kaip mėsa naudojama virta vištiena, tačiau galite ją pakeisti kiauliena. Sriubą galima paruošti vos per valandą, tačiau dėl sodraus daržovių, vištienos ir prieskonių aromato bei skonio ji bus neįtikėtinai skani. Jei norite, galite naudoti ir kitas daržoves. Supjaustytas bulves patariu dėti baigiantis virti, kad jos nesumirktų. Žalumynus galite naudoti petražoles, krapus, baziliką arba kalendrą, priklausomai nuo jūsų pageidavimų.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Raudonieji lęšiai
    200 gramų
  • Aliejus
    50 gramų
  • Saliero šaknis
    50~60 gramų
  • Vanduo
    4 litrai
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Bulvės
    4~6 vnt
  • Paprika
    1 vnt (didelė)
  • Pomidorai
    2~3 vnt
  • Virta vištiena
    pagal skonį
  • Česnakai
    5~6 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Puode storu dugnu užvirinkite vandenį. Pasūdykite ir įpilkite augalinio aliejaus bei susmulkinto svogūno. Atsargiai nugriebkite susidariu...
    1. Puode storu dugnu užvirinkite vandenį. Pasūdykite ir įpilkite augalinio aliejaus bei susmulkinto svogūno. Atsargiai nugriebkite susidariusias putas.
  • Suberkite stambia tarka sutarkuotas morkas. Vėl nugriebkite putas ir gerai išmaišykite. Suberkite tarkuotą saliero šaknį ir vėl išmaišykite.
    2. Suberkite stambia tarka sutarkuotas morkas. Vėl nugriebkite putas ir gerai išmaišykite. Suberkite tarkuotą saliero šaknį ir vėl išmaišykite.
  • Reklama
  • Suberkite smulkintą papriką, kubeliais pjaustytus pomidorus, kmynus, maltus raudonuosius pipirus, juoduosius pipirus pagal skonį. Sudėkit...
    3. Suberkite smulkintą papriką, kubeliais pjaustytus pomidorus, kmynus, maltus raudonuosius pipirus, juoduosius pipirus pagal skonį. Sudėkite iš anksto nuplautus raudonuosius lęšius ir mažais gabalėliais supjaustytą vištieną.
  • Prieš pat virimo pabaigą suberkite kubeliais pjaustytas bulves. Jei reikia, įpilkite daugiau vandens. Pridėti smulkiai supjaustytą česnak...
    4. Prieš pat virimo pabaigą suberkite kubeliais pjaustytas bulves. Jei reikia, įpilkite daugiau vandens. Pridėti smulkiai supjaustytą česnaką. Galiausiai suberkite žalumynus ir virkite 1-2 minutes.
  • Reklama
  • Uždenkite sriubą dangčiu, išjunkite ugnį ir leiskite pastovėti 15 minučių. Gero apetito!
    5. Uždenkite sriubą dangčiu, išjunkite ugnį ir leiskite pastovėti 15 minučių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai