Lęšių sriuba su mėsa

Lęšių sriuba su mėsa

5 (1 įvertinimai)

7 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Ši gardi ir soti lęšių sriuba su rūkyta mėsa tikrai patiks jums ir jūsų šeimai! Šis lengvai paruošiamas žingsnis po žingsnio receptas kaip tik jums! Namuose pasigaminti lęšių sriubą su rūkyta mėsa visai nesunku! Su šiuo lęšių sriubos receptu lengvai paruošite šią sočią ir gardžią sriubą.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rūkyti kiaulienos šonkauliukai
    500 gramų
  • Bulvės
    5 vnt
  • Lęšiai
    2 stiklinės
  • Morka
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai (kepimui)
  • Petražolių lapai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį (malti)
  • Lauro lapai
    2~3 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į puodą įpilkite 4 litrus vandens, uždėkite ant ugnies ir užvirinkite. Šonkauliukus supjaustykite į 1–2 gabalėlius, sudėkite į vandenį ir...
    1. Į puodą įpilkite 4 litrus vandens, uždėkite ant ugnies ir užvirinkite. Šonkauliukus supjaustykite į 1–2 gabalėlius, sudėkite į vandenį ir virkite ant silpnos ugnies 1–1,5 valandos.
  • Kai mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulo, išimkite šonkauliukus iš puodo, leiskite jiems šiek tiek atvėsti ir tada atskirkite mėsą nuo kaulo.
    2. Kai mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulo, išimkite šonkauliukus iš puodo, leiskite jiems šiek tiek atvėsti ir tada atskirkite mėsą nuo kaulo.
  • Reklama
  • Bulves nuplaukite, nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į verdantį sultinį.
    3. Bulves nuplaukite, nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į verdantį sultinį.
  • Nulupkite svogūną, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi. Kai svogūnas lengvai apskrus, sudėkite n...
    4. Nulupkite svogūną, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi. Kai svogūnas lengvai apskrus, sudėkite nuluptas ir smulkiai supjaustytas morkas. Kepkite daržovių mišinį iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Kruopščiai nuplaukite lęšius, tada užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 5–10 minučių.
    5. Kruopščiai nuplaukite lęšius, tada užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 5–10 minučių.
  • Kai bulvės beveik išvirs, sudėkite lęšius. Virkite dar 5 minutes.
    6. Kai bulvės beveik išvirs, sudėkite lęšius. Virkite dar 5 minutes.
  • Reklama
  • Tada sudėkite troškintas daržoves ir susmulkintą šonkauliukų mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Troškinkite dar 5 minutes.
    7. Tada sudėkite troškintas daržoves ir susmulkintą šonkauliukų mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Troškinkite dar 5 minutes.
  • Susmulkinkite žoleles. Sudėkite lauro lapą ir žoleles likus 2–3 minutėms iki sriubos virimo pabaigos. Išjunkite ugnį ir leiskite sriubai ...
    8. Susmulkinkite žoleles. Sudėkite lauro lapą ir žoleles likus 2–3 minutėms iki sriubos virimo pabaigos. Išjunkite ugnį ir leiskite sriubai uždengtai pastovėti 10–20 minučių. Tada supilstykite į dubenėlius ir patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai