Lengvas vištienos sultinys su morkomis ir svogūnais

Lengvas vištienos sultinys su morkomis ir svogūnais

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Neįtikėtinai skanus, ryškus ir sotus vištienos sultinys visai šeimai! Galima pasiūlyti šeimos vakarienei prieš patiekiant pagrindinius karštuosius patiekalus. Tinka ir dietiniam maistui. Į tokį sultinį galite įdėti šiek tiek šviežiai šaldytų žirnelių likus 5 minutėms iki virimo pabaigos. Taip pat, norėdami sodresnio skonio, įdėkite petražolių šaknų ir salierų. Tokiam sultiniui puikiai tiks pusė virto vištienos kiaušinio. Tai lengva, soti sriuba, kurią galima patiekti tiek suaugusiems, tiek mažiems vaikams!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos šlaunelės ir kojos
    4~5 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Vanduo
    1,5 litro
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Petražolių stiebai
    6~8 vnt
  • Juodieji pipirai
    4~5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Sultiniui galima naudoti bet kokias vištienos dalis.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Sultiniui galima naudoti bet kokias vištienos dalis.
  • Vištieną gerai nuplaukite, sudėkite į puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir padėkite ant viryklės, užvirkite ir pašalinkite putas. Pasirinkt...
    2. Vištieną gerai nuplaukite, sudėkite į puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir padėkite ant viryklės, užvirkite ir pašalinkite putas. Pasirinktinai, norint pasirinkti dietinį variantą, nuo vištienos galima nuimti odą.
  • Reklama
  • Nemėgstu sultinyje virtų svogūnų, todėl svogūną nulupu ir dedu visą. Jei norite, galite smulkiai pjaustyti. Morkas nulupkite, supjaustyki...
    3. Nemėgstu sultinyje virtų svogūnų, todėl svogūną nulupu ir dedu visą. Jei norite, galite smulkiai pjaustyti. Morkas nulupkite, supjaustykite gabalėliais ir supilkite į sultinį.
  • Į sultinį suberkite pipirų žirnelius, druską, lauro lapą ir surištus petražolių stiebus. Virkite vištienos sultinį 20-30 minučių.
    4. Į sultinį suberkite pipirų žirnelius, druską, lauro lapą ir surištus petražolių stiebus. Virkite vištienos sultinį 20-30 minučių.
  • Reklama
  • Po kurio laiko sultinį pagardinkite, jei reikia. Išimkite svogūną, lauro lapą ir petražolių stiebus, jų mums nebereikės.
    5. Po kurio laiko sultinį pagardinkite, jei reikia. Išimkite svogūną, lauro lapą ir petražolių stiebus, jų mums nebereikės.
  • Vištienos sultinys paruoštas! Patiekite karštą! Skanaus!
    6. Vištienos sultinys paruoštas! Patiekite karštą! Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
  • Reklama
Rekomenduojami receptai