Lazanija su kiauliena

Lazanija su kiauliena

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Itališkos virtuvės mėgėjams siūlau gana paprastą lazanijos receptą su kiauliena, pomidorų padažu ir parmezano sūriu. Šis paprastas kiaulienos lazanijos receptas tiks ne tik pietums ar vakarienei, bet ir šventiniam stalui. Jei pageidaujate, patiekalą galite papildyti daržovėmis pagal skonį, taip pat pakeisti prieskonius į mėgstamus.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnas
    1~2 vnt
  • Pomidorai
    4~5 vnt
  • Rikotos sūris
    250 gramų
  • Malta mėsa
    1 kilogramas
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Lazanijos lakštai
    16 vnt
  • Parmezano sūris
    200 gramų
  • Mocarela sūris
    200 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Raudonėlis
    pagal skonį
  • Bazilikas
    pagal skonį
  • Čiobreliai
    pagal skonį
  • Česnako milteliai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia kiaulieną reikia nuplauti ir užpilti šaltu vandeniu. Padėkite ant ugnies, užvirkite ir virkite ant vidutinės ugnies, kol sumin...
    1. Pirmiausia kiaulieną reikia nuplauti ir užpilti šaltu vandeniu. Padėkite ant ugnies, užvirkite ir virkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Tuo tarpu galite pasigaminti padažą. Norėdami tai padaryti, į keptuvę reikia įpilti šiek tiek aliejaus ir pakepinti šiek tiek pjaustyto svogūno. Tada nulupkite pomidorus, supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į keptuvę.
  • Padažas turi tapti vienalytis. Pasūdykite pagal skonį ir įberkite prieskonių. Taip pat recepte galite naudoti ne tik džiovintas, bet ir š...
    2. Padažas turi tapti vienalytis. Pasūdykite pagal skonį ir įberkite prieskonių. Taip pat recepte galite naudoti ne tik džiovintas, bet ir šviežias žoleles.
  • Reklama
  • Išvirusią mėsą šiek tiek atvėsinkite ir sumalkite per mėsmalę. Galima sumalti blenderiu. Sudėkite į keptuvę su padažu ir išmaišykite.
    3. Išvirusią mėsą šiek tiek atvėsinkite ir sumalkite per mėsmalę. Galima sumalti blenderiu. Sudėkite į keptuvę su padažu ir išmaišykite.
  • Mėsą kepkite padaže apie 5 minutes ant silpnos ugnies.
    4. Mėsą kepkite padaže apie 5 minutes ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Į formą sudėkite 4 lazanijos lakštus. Rikotą sumaišykite su kiaušiniu ir mocarela. Maždaug pusę sudėkite ant lakštų ir išlyginkite.
    5. Į formą sudėkite 4 lazanijos lakštus. Rikotą sumaišykite su kiaušiniu ir mocarela. Maždaug pusę sudėkite ant lakštų ir išlyginkite.
  • Pabarstykite tarkuotu parmezanu ir išdėliokite pusę faršo.
    6. Pabarstykite tarkuotu parmezanu ir išdėliokite pusę faršo.
  • Reklama
  • Tada vėl pakartokite sluoksnius, o ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Lazanija kepkite apie 25 minutes, nes pagrindiniai ingredientai ...
    7. Tada vėl pakartokite sluoksnius, o ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Lazanija kepkite apie 25 minutes, nes pagrindiniai ingredientai jau paruošti. Prieš patiekdami galite pabarstyti šviežiomis žolelėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai