Lavašo suktinukai su grybais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Labai greitai ir lengvai paruošiamas skanus ir originalus užkandis – lavašo suktinukai su grybais. Jie gali būti paruošti įprastą dieną arba šventiniam stalui. Lavašo suktinukai šiais laikais itin populiarus užkandis, turintis skirtingus įdarus. Bet noriu papasakoti, kaip pasigaminti lavašo suktinukus su grybais. Šis užkandis labai skanus, lengvai paruošiamas ir puikiai atrodo ant šventinio stalo. Pabandykite pasigaminti lavašo suktinukus su grybais pagal šį receptą, kad pamalonintumėte savo šeimą ir draugus gardžiu ir originaliu užkandžiu.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lavašas2 vnt
-
Grybai300 gramų (pievagrybiai)
-
Svogūnai1 vnt
-
Pomidoras1 vnt
-
Kietasis sūris50~70 gramų
-
Petražolės1/2 saujelė
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Augalinis aliejus1~2 šaukštai
-
Česnakai1 skiltelė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pievagrybius gerai nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Tada sudėkite juos į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir šiek tiek pakepinkite ant vidutinės ugnies.
-
2. Smulkiai supjaustykite nuluptą svogūną ir suberkite į keptuvėje esančius grybus. Kepkite, kol svogūnas taps minkštas ir skaidrus.
-
Reklama
-
3. Pomidorą supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į grybus bei svogūnus. Dabar pats laikas į įdarą pagal skonį įberti druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite ir kepkite 3-4 minutes.
-
4. Baigiant kepti suberkite česnaką ir smulkiai pjaustytas žoleles. Atidėkite keptuvę į šalį ir leiskite įdarui atvėsti.
-
Reklama
-
5. Į atvėsusį įdarą suberkite kietą sūrį, sutarkuotą stambia tarka.
-
6. Plono lavašo lakštą supjaustykite į 4 dalis.
-
Reklama
-
7. Kiekvienam gautam lavašo gabalėliui dėkite po 2 šaukštus įdaro, tada apvyniokite taip, kaip parodyta nuotraukoje: iš pradžių šoninius kraštus, o paskui viską susukite kaip vyniotinį.
-
8. Šiuos suktinukus jau galima valgyti, tačiau jie bus skanesni su aukso rudos spalvos plutele. Todėl kepkite juos nedideliame kiekyje aliejaus iki auksinės rudos spalvos. Patiekite su kečupu arba pomidorų padažu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama