Lavašo pyragėliai su varške
4.5 (11 įvertinimai)
2 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Lavašo pyragėliai su varške – puikus sprendimas šeimos pusryčiams. Per kelias minutes iškepkite skanius lavašo pyragėlius. Patiekalą galima ruošti pusryčiams, pietums arba prie arbatos. Siūlau naudoti saldų įdarą iš varškės, cukraus ir razinų. Puikiai tinka prie arbatos!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lavašas120 gramų (plonas)
-
Varškė200 gramų
-
Razinos50 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Cukrus2 šaukštai
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Lavašą supjaustykite maždaug 12x18 cm dydžio juostelėmis.
-
Reklama
-
3. Įdarui sumaišykite varškę su cukrumi.
-
4. Sudėkite nuplautas ir nusausintas razinas, išmaišykite įdarą.
-
Reklama
-
5. Į lavašo vidurį dėkite porą šaukštų įdaro.
-
6. Sulenkite kraštus, kad susidarytumėte kvadratą. Taip sulankstykite visus pyragėlius.
-
Reklama
-
7. Išplakite kiaušinius.
-
8. Pyragėlius iš visų pusių pamirkykite kiaušinių plakinyje.
-
Reklama
-
9. Sudėkite pyragus į keptuvę su karštu aliejumi.
-
10. Kepkite pyragėlius 2-3 minutes ant silpnos ugnies iš abiejų pusių, kol apskrus.
-
Reklama
-
11. Patiekite iš karto. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (11 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama