Lavašas su krabų lazdelėmis
5 (3 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Puikus užkandis pusryčiams, pietums ar vakarienei – lavašas įdarytas krabų lazdelėmis, sūriu ir česnaku. Tokį patiekalą paruošti nesunku, išbandykite ir įsitikinkite patys. Rekomenduoju! Mano patiekalas susideda iš trijų skirtingų įdarų. Pirmasis yra (sūris+česnakas+majonezas), antrasis (kiaušiniai+krapai+majonezas), trečiasis (krabų lazdelės+majonezas).
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lavašas3 vnt
-
Česnakai3 skiltelės
-
Kietasis sūris250 gramų
-
Kiaušiniai5 vnt
-
Krapaipagal skonį
-
Krabų lazdelės300 gramų
-
Majonezaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmam įdarui: susmulkintą česnaką sumaišykite su tarkuotu sūriu ir majonezu.
-
2. Antram įdarui virtus kiaušinius reikia sutarkuoti smulkia tarka, įdėti smulkintų krapų ir majonezo.
-
Reklama
-
3. Ruošiame trečią įdarą. Krabų lazdeles sutarkuokite ir sumaišykite su majonezu.
-
4. Padėkite lavašą ant stalo, aptepkite sūrio įdaru, tolygiai paskirstydami ant paviršiaus.
-
Reklama
-
5. Ant viršaus uždėkite antrą lavašą, jį lengvai paspauskite kočėlu ir patepkite kiaušinių bei žolelių įdaru.
-
6. Uždėkite trečią lavašą, lengvai paspauskite, paskirstykite krabų lazdelių įdarą.
-
Reklama
-
7. Sandariai susukite į ritinį.
-
8. Suvyniokite vyniotinį į maistinę plėvelę ar foliją ir padėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms.
-
Reklama
-
9. Prieš patiekdami vyniotinį supjaustykite porcijomis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama