Lašišos ir kaparėlių užkandis
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Greitas, skanus ir labai paprastas užkandis, kuris pravers, kai reikės greitai ką nors patiekti ant stalo. Galima patiekti su vynu, kaip užkandį arba vietoj sumuštinio su arbata. Paruošimui geriausia naudoti nedidelį apvalų arba kvadratinį sūrio krekerį, kad užkandis būtų vieno ar dviejų kąsnių ilgio. Taip pat galite naudoti didelius traškučius, nes jie yra sūrūs, arba įprastus duonos skrebučius. Be sūdytos lašišos, tinka šaltai rūkyta lašiša su tankia mėsa. Užkandį galite papuošti bet kokiais žalumynais ar svogūnų laiškais.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Krekeriai12 vnt (sūdyti)
-
Kreminė varškė120 gramų
-
Lašiša80 gramų (sūri)
-
Kaparėliai24 vnt
-
Majonezas1 šaukštas
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Dubenyje sumaišykite kreminę varškę, majonezą ir smulkiai pjaustytas žoleles. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
-
Reklama
-
3. Varškės mišinį sudėkite į konditerinį maišelį su antgaliu ir išspauskite ratu ant krekerių.
-
4. Iš lašišos pašalinkite visus kaulus ir odą ir supjaustykite plonais griežinėliais. Riekeles supjaustykite juostelėmis ir susukite į rožes. Uždėkite žuvį ant varškės mišinio, šiek tiek paspausdami.
-
Reklama
-
5. Lašišos trapučius papuoškite kaparėliais ir žolelių šakelėmis.
-
6. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama