Labai skanus pyragas su kondensuotu pienu

Labai skanus pyragas su kondensuotu pienu

4.6 (6 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Norite palepinti save ir savo šeimą skaniais ir lengvais kepiniais? Tada šis receptas yra būtent tai, ko jums reikia. Švelnus, purus ir skanus keksas be jokio vargo yra puiki idėja! Papasakosiu, kaip pasigaminti skanų kondensuoto pieno pyragą su plakta grietinėle. Tai receptas su nedideliu skaičiumi būtinų ingredientų, į kurį tikrai verta atkreipti dėmesį. Patikėkite, keksas tiesiog tirpsta burnoje, toks švelnus. Be to, dėl skonio galite pridėti šiek tiek citrinos žievelės ir sulčių, kad saldus skonis būtų rūgštus.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kondensuotas pienas
    400 gramų
  • Sviestas
    150 gramų
  • Cukrus
    50 gramų
  • Kremas
    150 mililitrų
  • Miltai
    1 stiklinė
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nedelsdami įjunkite orkaitę, kad ji spėtų įkaisti iki 180 laipsnių. Į gilų dubenį sudėkite minkštą sviestą ir cukrų. Sutrinkite iki vient...
    1. Nedelsdami įjunkite orkaitę, kad ji spėtų įkaisti iki 180 laipsnių. Į gilų dubenį sudėkite minkštą sviestą ir cukrų. Sutrinkite iki vientisos masės, supilkite kondensuotą pieną.
  • Sudėkite trynius, žiupsnelį druskos ir mažomis dalimis suberkite persijotus miltus. Supilkite grietinėlę. Nuolat plakite, kad susidarytų ...
    2. Sudėkite trynius, žiupsnelį druskos ir mažomis dalimis suberkite persijotus miltus. Supilkite grietinėlę. Nuolat plakite, kad susidarytų puri tešla be gabalėlių.
  • Reklama
  • Atskirai išplakite baltymus (iki standžių putų).
    3. Atskirai išplakite baltymus (iki standžių putų).
  • Švelniai supilkite juos į tešlą ir išmaišykite mentele. Dėkite į karščiui atsparią skardą, pateptą riebalais arba išklotą kepimo popieriu...
    4. Švelniai supilkite juos į tešlą ir išmaišykite mentele. Dėkite į karščiui atsparią skardą, pateptą riebalais arba išklotą kepimo popieriumi, ir pašaukite į orkaitę.
  • Reklama
  • Kepkite pyragą iki auksinės rudos spalvos, apie 45-50 minučių, priklausomai nuo formos dydžio. Prieš patiekiant galima apibarstyti cukrau...
    5. Kepkite pyragą iki auksinės rudos spalvos, apie 45-50 minučių, priklausomai nuo formos dydžio. Prieš patiekiant galima apibarstyti cukraus pudra, užpilti šokoladu ar glaistu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (6 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai