Labai greitai marinuoti agurkai
3.6 (3 įvertinimai)
8 Porcijos
4 val.
Apie receptą
Vasara – švelniai sūdytų agurkų metas! Kai tik pasirodo pirmieji agurkai, iškart juos lengvai pasūdau. Nekantrauju! Todėl pirmuosius visada pasūdau karštai, kad galėčiau greičiau išbandyti! Pridėkite mėgstamų žolelių ir prieskonių pagal skonį. Marinuoti tinka serbentų lapai, krienų lapai ir šaknys; Pridėkite ką tik norite, svarbiausia – krapai, česnakai ir juodieji pipirai!
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Agurkai2 kilogramai
-
Česnakai1 vnt (galva, maža)
-
Krapai2~3 vnt (šakelės)
-
Druska3 šaukštai
-
Vanduo2 litrai
-
Pipirų žirneliai1/2 arbatinio šaukštelio
-
Vyšnių lapeliai5~10 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Šviežiai nuskintus agurkus nuplaukite ir šiek tiek nupjaukite iš abiejų galų.
-
Reklama
-
3. Į bet kurio patogaus neoksiduojančio indo dugną dėkite pusę krapų skėčių ir vyšnių lapelių, peiliu suplotų česnakų su žievelėmis ir stambiai grūstų pipirų.
-
4. Išdėliokite agurkus, pakaitomis eilėmis šaškių lentos raštu. Ant viršaus uždėkite likusias žoleles ir česnaką.
-
Reklama
-
5. Užvirinkite vandenį su druska. Leiskite šiek tiek atvėsti.
-
6. Labai karštu sūrymu užpilkite agurkus.
-
Reklama
-
7. Viršų uždenkite lėkšte arba dangteliu, kad agurkai visiškai pasidengtų sūrymu.
-
8. Palaikykite 4 valandas. Galite patiekti ant stalo! Bet jei šiek tiek atvėsinsite šaldytuve, jie bus dar skanesni.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama