Labai greitai marinuoti agurkai

Labai greitai marinuoti agurkai

3.6 (3 įvertinimai)

8 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Vasara – švelniai sūdytų agurkų metas! Kai tik pasirodo pirmieji agurkai, iškart juos lengvai pasūdau. Nekantrauju! Todėl pirmuosius visada pasūdau karštai, kad galėčiau greičiau išbandyti! Pridėkite mėgstamų žolelių ir prieskonių pagal skonį. Marinuoti tinka serbentų lapai, krienų lapai ir šaknys; Pridėkite ką tik norite, svarbiausia – krapai, česnakai ir juodieji pipirai!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkai
    2 kilogramai
  • Česnakai
    1 vnt (galva, maža)
  • Krapai
    2~3 vnt (šakelės)
  • Druska
    3 šaukštai
  • Vanduo
    2 litrai
  • Pipirų žirneliai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Vyšnių lapeliai
    5~10 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Šviežiai nuskintus agurkus nuplaukite ir šiek tiek nupjaukite iš abiejų galų.
    2. Šviežiai nuskintus agurkus nuplaukite ir šiek tiek nupjaukite iš abiejų galų.
  • Reklama
  • Į bet kurio patogaus neoksiduojančio indo dugną dėkite pusę krapų skėčių ir vyšnių lapelių, peiliu suplotų česnakų su žievelėmis ir stamb...
    3. Į bet kurio patogaus neoksiduojančio indo dugną dėkite pusę krapų skėčių ir vyšnių lapelių, peiliu suplotų česnakų su žievelėmis ir stambiai grūstų pipirų.
  • Išdėliokite agurkus, pakaitomis eilėmis šaškių lentos raštu. Ant viršaus uždėkite likusias žoleles ir česnaką.
    4. Išdėliokite agurkus, pakaitomis eilėmis šaškių lentos raštu. Ant viršaus uždėkite likusias žoleles ir česnaką.
  • Reklama
  • Užvirinkite vandenį su druska. Leiskite šiek tiek atvėsti.
    5. Užvirinkite vandenį su druska. Leiskite šiek tiek atvėsti.
  • Labai karštu sūrymu užpilkite agurkus.
    6. Labai karštu sūrymu užpilkite agurkus.
  • Reklama
  • Viršų uždenkite lėkšte arba dangteliu, kad agurkai visiškai pasidengtų sūrymu.
    7. Viršų uždenkite lėkšte arba dangteliu, kad agurkai visiškai pasidengtų sūrymu.
  • Palaikykite 4 valandas. Galite patiekti ant stalo! Bet jei šiek tiek atvėsinsite šaldytuve, jie bus dar skanesni.
    8. Palaikykite 4 valandas. Galite patiekti ant stalo! Bet jei šiek tiek atvėsinsite šaldytuve, jie bus dar skanesni.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai