Kurnik iš sluoksniuotos tešlos

Kurnik iš sluoksniuotos tešlos

5 (2 įvertinimai)

6-8 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Šis garsus rusiškos virtuvės pyragas ruošiamas įvairiausių variantų. Tačiau tai dažnai būna naudojant tradicinius receptus. Pasidalinsiu tik vienu įdomiu ir paprastu variantu. Pristatau jūsų dėmesiui šaunią idėją, kaip iš sluoksniuotos tešlos iškepti „Kurnik“ su vištiena ir bulvėmis. Tai labai supaprastinta versija, kuri tikrai be didelio vargo patiks tiems, kurie mėgsta pikantiškus kepinius. Man atrodo, kad šis pyragas visai vertas dėmesio. Pabandyk tai!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    700 gramų
  • Bulvės
    700 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Sluoksniuota tešla
    1 kilogramas
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Tešlą plonai iškočiokite ir pusę dėkite ant kepimo skardos.
    1. Tešlą plonai iškočiokite ir pusę dėkite ant kepimo skardos.
  • Bulves nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Pagardinkite trupučiu druskos ir paskleiskite lygiu sluoksniu.
    2. Bulves nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Pagardinkite trupučiu druskos ir paskleiskite lygiu sluoksniu.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Paskleiskite pusę ant bulvių. Druska ir pipirai pagal skonį.
    3. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Paskleiskite pusę ant bulvių. Druska ir pipirai pagal skonį.
  • Paskirstykite smulkiai supjaustytą vištieną. Pagardinkite druska ir prieskoniais pagal skonį.
    4. Paskirstykite smulkiai supjaustytą vištieną. Pagardinkite druska ir prieskoniais pagal skonį.
  • Reklama
  • Ant viršaus dėkite antrą svogūno pusę ir vėl prieskonius.
    5. Ant viršaus dėkite antrą svogūno pusę ir vėl prieskonius.
  • Uždenkite įdarą antruoju tešlos sluoksniu.
    6. Uždenkite įdarą antruoju tešlos sluoksniu.
  • Reklama
  • Būtinai padarykite nedidelę skylutę garams išeiti.
    7. Būtinai padarykite nedidelę skylutę garams išeiti.
  • Kepkite 'Kurnik' iki auksinės rudos spalvos apie valandą 170-180 laipsnių temperatūroje.
    8. Kepkite 'Kurnik' iki auksinės rudos spalvos apie valandą 170-180 laipsnių temperatūroje.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai