Kurnik iš sluoksniuotos tešlos
5 (2 įvertinimai)
6-8 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Šis garsus rusiškos virtuvės pyragas ruošiamas įvairiausių variantų. Tačiau tai dažnai būna naudojant tradicinius receptus. Pasidalinsiu tik vienu įdomiu ir paprastu variantu. Pristatau jūsų dėmesiui šaunią idėją, kaip iš sluoksniuotos tešlos iškepti „Kurnik“ su vištiena ir bulvėmis. Tai labai supaprastinta versija, kuri tikrai be didelio vargo patiks tiems, kurie mėgsta pikantiškus kepinius. Man atrodo, kad šis pyragas visai vertas dėmesio. Pabandyk tai!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė700 gramų
-
Bulvės700 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Sluoksniuota tešla1 kilogramas
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Tešlą plonai iškočiokite ir pusę dėkite ant kepimo skardos.
-
2. Bulves nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Pagardinkite trupučiu druskos ir paskleiskite lygiu sluoksniu.
-
Reklama
-
3. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Paskleiskite pusę ant bulvių. Druska ir pipirai pagal skonį.
-
4. Paskirstykite smulkiai supjaustytą vištieną. Pagardinkite druska ir prieskoniais pagal skonį.
-
Reklama
-
5. Ant viršaus dėkite antrą svogūno pusę ir vėl prieskonius.
-
6. Uždenkite įdarą antruoju tešlos sluoksniu.
-
Reklama
-
7. Būtinai padarykite nedidelę skylutę garams išeiti.
-
8. Kepkite 'Kurnik' iki auksinės rudos spalvos apie valandą 170-180 laipsnių temperatūroje.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama