Kubietiška mėsa

Kubietiška mėsa

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Kubietiška mėsa – patiekalas, kuris pradžiugins kone bet kurį vyrą. Gardi ant grotelių kepta mėsa patiekiama su gardžiu padažu – kas gali būti geriau? Kaip rodo praktika (bent jau mano), norint įtikti vyrui, visai nebūtina gaminti gudrių ir įmantrių skanėstų. Kad vyras būtų laimingas, jam reikia gerai iškepti mėsos gabalą, tiek. Vienas iš šio labai „gerai iškepkite mėsos gabalą“ variantų yra kubietiška mėsa. Gerai marinuotas ir apkeptas kepsnys, labai skanus ir neįprastas padažas, daržovių garnyras. Ir džiaugsmas bus daug didesnis ir nuoširdesnis nei nuo kokio nors abejotino delikateso nesuprantamu pavadinimu.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautienos kepsniai
    6 vnt
  • Prieskoniai
    7 arbatiniai šaukšteliai (malti čili pipirai, paprika, kmynai, kajeno pipirai, druska, juodieji pipirai (5 šaukšteliai
  • Gvazdikas
    10 vnt
  • Mėsos sultinys
    2 puodeliai
  • Vanduo
    1/2 puodelio
  • Svogūnai
    1/2 vnt
  • Sviestas
    4 šaukštai
  • Kava
    2 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Visus prieskonius sumaišome.
    1. Visus prieskonius sumaišome.
  • Kepsnelius gerai įtrinkite prieskoniais (2 šaukštelius prieskonių palikite padažui), pašlakstykite alyvuogių aliejumi – ir pamarinuokite ...
    2. Kepsnelius gerai įtrinkite prieskoniais (2 šaukštelius prieskonių palikite padažui), pašlakstykite alyvuogių aliejumi – ir pamarinuokite šaldytuve 2-3 valandas.
  • Reklama
  • Tuo tarpu ruošiame padažą. Norėdami tai padaryti, puode sumaišykite sultinį, vandenį, rudąjį cukrų, medų, likusius prieskonius, kavą ir p...
    3. Tuo tarpu ruošiame padažą. Norėdami tai padaryti, puode sumaišykite sultinį, vandenį, rudąjį cukrų, medų, likusius prieskonius, kavą ir pusžiedžiais supjaustytus svogūnus. Mišinį užvirinkite.
  • Virkite, kol puode liks apie 1 puodelis skysčio. Visa kita turėtų išgaruoti.
    4. Virkite, kol puode liks apie 1 puodelis skysčio. Visa kita turėtų išgaruoti.
  • Reklama
  • Gautą padažą nukoškite. Paliekame tik skystį, svogūną ir kitas kietas medžiagas išmetame.
    5. Gautą padažą nukoškite. Paliekame tik skystį, svogūną ir kitas kietas medžiagas išmetame.
  • Grąžinkite padažą ant ugnies, įpilkite sviesto. Kaitinkite, kol sviestas visiškai ištirps, lengvai paplakite – ir padažas paruoštas.
    6. Grąžinkite padažą ant ugnies, įpilkite sviesto. Kaitinkite, kol sviestas visiškai ištirps, lengvai paplakite – ir padažas paruoštas.
  • Reklama
  • Kepsnius dėkite ant karštų grotelių. Kepkite ant grotelių apie 5 minutes iš vienos pusės ant vidutinės ugnies.
    7. Kepsnius dėkite ant karštų grotelių. Kepkite ant grotelių apie 5 minutes iš vienos pusės ant vidutinės ugnies.
  • ... apverskite ir apkepkite maždaug tiek pat iš kitos pusės.
    8. ... apverskite ir apkepkite maždaug tiek pat iš kitos pusės.
  • Reklama
  • Karštus kepsnius patiekiame su mūsų paruoštu padažu ir daržovių garnyru. Skanaus!
    9. Karštus kepsnius patiekiame su mūsų paruoštu padažu ir daržovių garnyru. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai