Krūtinėlių sūdymas namuose
5 (1 įvertinimai)
15-20 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Viena prašmatniausių kiaulės dalių yra krūtinėlė. Ji kepama, marinuojama, verdama arba tiesiog valgoma žalia. Siūlau variantą, kaip namuose pasigaminti sūdytą krūtinėlę. Gaunasi labai skanu! Krūtinėlę pasigaminti labai paprasta, tačiau tai užima daug laiko. Šis patiekalas puikiai tiks kaip užkandis prie pirmųjų patiekalų, galite valgyti ir vieną su ruginės duonos rieke ir lengvai sūdytu agurku. Paprasta žingsnis po žingsnio instrukcija padės paruošti skanų užkandį.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Krūtinė1 vnt
-
Druska100 gramų
-
Paprika1 šaukštas
-
Raudonieji pipirai1 valgomasis šaukštas
-
Chamanas – 1 šaukštas Malti juodieji pipirai1 valgomasis šaukštas
-
Cukrus0,5 arbatinio šaukštelio
-
Krapai1 arbatinis šaukštelis
-
Baltieji pipirai1 arbatinis šaukštelis
-
Muskato riešutas0,5 arbatinio šaukštelio
-
Kalendra1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kruopščiai nuplaukite pirktą ar naminę krūtinėlę, nubraukite odelę, tada nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Supjaustome į 2 dalis.
-
2. Krūtinėlę įtriname druska ir sausu česnaku.
-
Reklama
-
3. Sūdytą krūtinėlę dedame į dubenį, uždedame presą, taip paliekame dvi dienas. Tada išimame ir kruopščiai nuplauname, pašaliname likusią druską.
-
4. Sumaišykite papriką, raudonąją papriką, chamaną. Šiais prieskoniais įtriname vieną krūtinėlės dalį. Atskirame dubenyje sumaišykite juoduosius ir baltuosius pipirus, cukrų, džiovintus krapus, kalendras ir muskato riešutą, mišiniu įtrinkite antrą krūtinėlės dalį.
-
Reklama
-
5. 2 dalis suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 48 valandoms.
-
6. Išėmę krūtinėlę iš šaldytuvo, nuimkite nuo jos plėvelę ir perkelkite į laikymo indą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama