Krokuvos salotos
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Šios salotos neturi itin įdomios istorijos. Tiesiog Krokuvos dešra yra įtraukta į salotas. Jei neturite, pirkite kiaulienos dešrą ir ji puikiai tiks į salotas pagal skonį. Morkas pakepinkite salotoms, o likusias supjaustykite. Tada viską sumaišome į dubenį, pagal skonį pagardiname majonezu ir patiekiame. Smagaus gaminimo ir geros dienos!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baltieji kopūstai300 gramų
-
Svogūnų laiškai50 gramų
-
Krokuvos dešra250 gramų
-
Morkos1 vnt
-
Augalinis aliejus30 mililitrų
-
Marinuoti pievagrybiai15 vnt
-
Majonezas30 gramų
-
Druska ir malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Baltasis kopūstas yra gana tvirtas. Jį reikia plonai supjaustyti. Pabarstykite druska ir pipirais. Plauti rankomis. -
2. Morkas nulupkite ir stambiai sutarkuokite . Kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi. -
Reklama
-
3. Dešrą supjaustykite plonomis juostelėmis. -
4. Grybus supjaustykite atsitiktine tvarka. -
Reklama
-
5. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus. Kartu su svogūnais į salotas galite dėti bet kokių kitų žalumynų pagal skonį. -
6. Sumaišykite kopūstą, dešrą, svogūną, grybus. -
Reklama
-
7. Sudėkite morkas kartu su aliejumi, kuriame jos buvo kepamos. -
8. Pagardinkite salotas majonezu ir patiekite. -
Reklama
-
9. Tokiuose dubenėliuose galite patiekti porcijomis kiekvienam svečiui.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















