Kriaušių uogienė su vynuogėmis

Kriaušių uogienė su vynuogėmis

3.6 (5 įvertinimai)

1 Porcija
2 val.

Apie receptą

Kriaušių uogienė su vynuogėmis priskiriama prie delikatesų. Kriaušės ir vynuogės sunoksta beveik vienu metu – derinkite jų skonius gamindami uogienę. Kriaušių uogienę su vynuogėmis galima virti penkias minutes, jei norite ištempti procesą per dieną. Virdami uogienę, turite nuolat stebėti ugnį, kad uogienė nesudegtų. Sirupo kiekis turėtų priklausyti nuo kriaušių sultingumo, todėl mano receptą pakoreguokite pagal save. Taigi, aš jums pasakoju, kaip pasigaminti kriaušių uogienę. Išbandykite, sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kriaušės
    2 kilogramai
  • Vynuogės
    300 gramų (be sėklų)
  • Cukrus
    2.4 kilogramo
  • Vanduo
    300 mililitrų
  • Citrina
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Prinokusias, stiprias kriaušes nuplaukite ir nusausinkite.
    1. Prinokusias, stiprias kriaušes nuplaukite ir nusausinkite.
  • Supjaustykite gabalėliais.
    2. Supjaustykite gabalėliais.
  • Reklama
  • Vynuoges nuplaukite.
    3. Vynuoges nuplaukite.
  • Iš vandens ir cukraus paruoškite sirupą.
    4. Iš vandens ir cukraus paruoškite sirupą.
  • Reklama
  • Sudėkite vynuoges į verdantį sirupą.
    5. Sudėkite vynuoges į verdantį sirupą.
  • Suberkite kriaušes, išmaišykite, užvirkite ir troškinkite 15 minučių ant silpnos ugnies.
    6. Suberkite kriaušes, išmaišykite, užvirkite ir troškinkite 15 minučių ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Suberkite likusį cukrų ir nuolat maišydami virkite, kol suminkštės apie valandą.
    7. Suberkite likusį cukrų ir nuolat maišydami virkite, kol suminkštės apie valandą.
  • Likus 10 minučių iki virimo pabaigos, įspauskite vienos citrinos sulčių.
    8. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos, įspauskite vienos citrinos sulčių.
  • Reklama
  • Karštą uogienę sudėkite į stiklainius ir užsukite. Gero apetito!
    9. Karštą uogienę sudėkite į stiklainius ir užsukite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai