Kriaušių uogienė su vynuogėmis
3.6 (5 įvertinimai)
1 Porcija
2 val.
Apie receptą
Kriaušių uogienė su vynuogėmis priskiriama prie delikatesų. Kriaušės ir vynuogės sunoksta beveik vienu metu – derinkite jų skonius gamindami uogienę. Kriaušių uogienę su vynuogėmis galima virti penkias minutes, jei norite ištempti procesą per dieną. Virdami uogienę, turite nuolat stebėti ugnį, kad uogienė nesudegtų. Sirupo kiekis turėtų priklausyti nuo kriaušių sultingumo, todėl mano receptą pakoreguokite pagal save. Taigi, aš jums pasakoju, kaip pasigaminti kriaušių uogienę. Išbandykite, sėkmės!
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kriaušės2 kilogramai
-
Vynuogės300 gramų (be sėklų)
-
Cukrus2.4 kilogramo
-
Vanduo300 mililitrų
-
Citrina1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Prinokusias, stiprias kriaušes nuplaukite ir nusausinkite.
-
2. Supjaustykite gabalėliais.
-
Reklama
-
3. Vynuoges nuplaukite.
-
4. Iš vandens ir cukraus paruoškite sirupą.
-
Reklama
-
5. Sudėkite vynuoges į verdantį sirupą.
-
6. Suberkite kriaušes, išmaišykite, užvirkite ir troškinkite 15 minučių ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
7. Suberkite likusį cukrų ir nuolat maišydami virkite, kol suminkštės apie valandą.
-
8. Likus 10 minučių iki virimo pabaigos, įspauskite vienos citrinos sulčių.
-
Reklama
-
9. Karštą uogienę sudėkite į stiklainius ir užsukite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.6/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama