Kriaušių karameliniai keksiukai

Kriaušių karameliniai keksiukai

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Kriaušių ir obuolių sezono metu būtų didelė klaida nepadaryti šių minkštų karamelinės spalvos ir skonio keksiukų. Keksiukus pagaminti labai paprasta. Produktų dažniausiai yra kiekvienuose namuose, tačiau ir juos įsigyti – ne problema. Jie gaunasi švelnūs, gražūs, karamelės skonio, su kriaušių gabalėliais. Kondensuotas pienas turi būti naudojamas geros kokybės arba virtas namuose. Jei nemėgstate kriaušių, pakeiskite jas obuoliais.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    150 gramų
  • Virtas kondensuotas (Rududu)
    200 gramų
  • Pienas
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Augalinis aliejus
    50 mililitrų
  • Cukrus
    50 gramų
  • Kepimo milteliai
    1,5 arbatinio šaukštelio
  • Kriaušės
    250 gramų
  • Cukraus pudra
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Kiaušinius ir cukrų išplakti.
    2. Kiaušinius ir cukrų išplakti.
  • Reklama
  • Įpilkite kondensuoto pieno ir sviesto. Viską išplakti iki vientisos masės.
    3. Įpilkite kondensuoto pieno ir sviesto. Viską išplakti iki vientisos masės.
  • Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius. Išmaišykite iki vientisos masės.
    4. Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius. Išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Iš kriaušių išimkite šerdį. Supjaustykite mažais kubeliais.
    5. Iš kriaušių išimkite šerdį. Supjaustykite mažais kubeliais.
  • Į tešlą sudėkite kriaušes, išmaišykite.
    6. Į tešlą sudėkite kriaušes, išmaišykite.
  • Reklama
  • Formas ištepkite aliejumi. Tešlos įdėkite 2/3 aukščio.
    7. Formas ištepkite aliejumi. Tešlos įdėkite 2/3 aukščio.
  • Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes, kol paruduos.
    8. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes, kol paruduos.
  • Reklama
  • Leiskite visiškai atvėsti, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.
    9. Leiskite visiškai atvėsti, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai