Kriaušių karameliniai keksiukai
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Kriaušių ir obuolių sezono metu būtų didelė klaida nepadaryti šių minkštų karamelinės spalvos ir skonio keksiukų. Keksiukus pagaminti labai paprasta. Produktų dažniausiai yra kiekvienuose namuose, tačiau ir juos įsigyti – ne problema. Jie gaunasi švelnūs, gražūs, karamelės skonio, su kriaušių gabalėliais. Kondensuotas pienas turi būti naudojamas geros kokybės arba virtas namuose. Jei nemėgstate kriaušių, pakeiskite jas obuoliais.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai150 gramų
-
Virtas kondensuotas (Rududu)200 gramų
-
Pienas200 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Augalinis aliejus50 mililitrų
-
Cukrus50 gramų
-
Kepimo milteliai1,5 arbatinio šaukštelio
-
Kriaušės250 gramų
-
Cukraus pudra1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Kiaušinius ir cukrų išplakti.
-
Reklama
-
3. Įpilkite kondensuoto pieno ir sviesto. Viską išplakti iki vientisos masės.
-
4. Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius. Išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Iš kriaušių išimkite šerdį. Supjaustykite mažais kubeliais.
-
6. Į tešlą sudėkite kriaušes, išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Formas ištepkite aliejumi. Tešlos įdėkite 2/3 aukščio.
-
8. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes, kol paruduos.
-
Reklama
-
9. Leiskite visiškai atvėsti, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama