Kreminė brokolių ir šoninės sriuba

Kreminė brokolių ir šoninės sriuba

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Pavargote nuo įprastų sriubų ir norite paįvairinti savo pirmųjų patiekalų sąrašą? Subtilus kreminis skonis, nepaprastas šoninės aromatas ir brokolių ryškumas paverčia įprastą sriubą originalia ir beveik restorano kokybe. Šiandien aš jums papasakosiu, kaip paįvairinti įprastą sriubų meniu ir kaip pasigaminti kreminę brokolių ir šoninės sriubą. Ši sriuba paruošiama labai greitai ir lengvai. Ji yra labai švelni, šiek tiek tiršta, aromatinga ir, žinoma, skani bei patraukli. Kreminė sriuba su brokoliais ir šonine atrodo labai gražiai ir ryškiai ir neabejotinai patiks ne tik suaugusiems, bet ir vaikams.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Brokoliai
    300 gramų
  • Bulvės
    3 vnt
  • Kukurūzai
    200 gramų
  • Šoninė
    100 gramų
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Grietinėlė
    250 mililitrų
  • Džiovinti čiobreliai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Vanduo
    1 litras
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šoninę supjaustykite plonais griežinėliais ir kepkite apie 8 minutes nedideliame kiekyje augalinio aliejaus.
    1. Šoninę supjaustykite plonais griežinėliais ir kepkite apie 8 minutes nedideliame kiekyje augalinio aliejaus.
  • Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į šoninę.
    2. Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite į šoninę.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    3. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Brokolius padalinkite į žiedynus.
    4. Brokolius padalinkite į žiedynus.
  • Reklama
  • Į šoninę ir svogūnus suberkite miltus, viską gerai išmaišydami pakepinkite pusę minutės.
    5. Į šoninę ir svogūnus suberkite miltus, viską gerai išmaišydami pakepinkite pusę minutės.
  • Tada į šį puodą supilkite vandenį ir suberkite bulves bei druską. Užvirkite ir virkite ant silpnos ugnies, kol bulvės išvirs iki pusės.
    6. Tada į šį puodą supilkite vandenį ir suberkite bulves bei druską. Užvirkite ir virkite ant silpnos ugnies, kol bulvės išvirs iki pusės.
  • Reklama
  • Po 10 minučių suberkite brokolius, supilkite grietinėlę, kukurūzus ir čiobrelius. Ir tada virkite dar 8 minutes, kol bulvės ir brokoliai ...
    7. Po 10 minučių suberkite brokolius, supilkite grietinėlę, kukurūzus ir čiobrelius. Ir tada virkite dar 8 minutes, kol bulvės ir brokoliai visiškai išvirs.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai