Krabų lazdelių mišrainė su dešra

Krabų lazdelių mišrainė su dešra

5 (2 įvertinimai)

2 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Jei jums patinka neįprasti variantai ir nesuderinamų ingredientų derinys, atkreipiu jūsų dėmesį į krabų lazdelių mišrainę su dešra. Šią mišrainę galite patiekti kiekvieną dieną arba ant šventinio stalo. Paruošti mišrainę stebėtinai paprasta, o ingredientų yra minimaliai, tačiau nustebinti svečius tikrai pavyks. Į mišrainę dedame skanią rūkytą dešrą ir krabų lazdeles, taip pat dedame sūrio ir viską pagardiname majonezu. Skonis puikus, svarbiausia pasirinkti kokybiškus produktus.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rūkyta dešra
    150 gramų
  • Krabų lazdelės
    100 gramų
  • Sūris
    60 gramų (kietas)
  • Majonezas
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Dešrą supjaustykite mažais kubeliais.
    2. Dešrą supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Iš anksto atšildykite krabų lazdeles ir nuimkite apsauginę plėvelę. Lazdeles supjaustykite mažais gabalėliais.
    3. Iš anksto atšildykite krabų lazdeles ir nuimkite apsauginę plėvelę. Lazdeles supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Kietąjį sūrį sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais.
    4. Kietąjį sūrį sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais.
  • Reklama
  • Visus paruoštus ingredientus sudėkite į salotų dubenį. Pagardinkite majonezu, druska ir pipirais pagal skonį ir patiekite.
    5. Visus paruoštus ingredientus sudėkite į salotų dubenį. Pagardinkite majonezu, druska ir pipirais pagal skonį ir patiekite.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai