Kotletai su padažu

Kotletai su padažu

5 (2 įvertinimai)

10-12 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei norite kažko sultingo ir mėsingo, pabandykite gaminti kotletus su padažu. Garantuoju, kad jums tai patiks! Kotletai kepami iš vištienos filė, o paskui troškinami pomidorų padaže! Prisiminkite, kaip gaminti kotletus su padažu, nes toks receptas tikrai nebus nereikalingas jūsų virtuvėje. Kotletai padaže puikiai dera su bulvių koše ar makaronais. Jie taip pat gali būti patiekiami kaip savarankiškas patiekalas su šviežia duona. Sėkmės!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos faršas
    350 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt (+ 1 vnt padažui)
  • Batonas
    3 griežinėliai
  • Vanduo
    50 mililitrų
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Pienas
    50 mililitrų
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Karštas vanduo
    200 mililitrų
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Žalumynai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną susmulkinkite ir dubenyje sumaišykite su malta vištiena. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
    1. Svogūną susmulkinkite ir dubenyje sumaišykite su malta vištiena. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Iš anksto piene išmirkytą batoną išspauskite ir suberkite į faršą. Įpilkite šalto vandens, išmaišykite.
    2. Iš anksto piene išmirkytą batoną išspauskite ir suberkite į faršą. Įpilkite šalto vandens, išmaišykite.
  • Reklama
  • Su šlapiomis rankomis formuojame kotletus, apvoliojame miltuose.
    3. Su šlapiomis rankomis formuojame kotletus, apvoliojame miltuose.
  • Apkepkite kotletus augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos (iš abiejų pusių).
    4. Apkepkite kotletus augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos (iš abiejų pusių).
  • Reklama
  • Kotletus perkelkite į dubenį.
    5. Kotletus perkelkite į dubenį.
  • Tuo tarpu augaliniame aliejuje pakepinkite antrąjį susmulkintą svogūną iki auksinės spalvos.
    6. Tuo tarpu augaliniame aliejuje pakepinkite antrąjį susmulkintą svogūną iki auksinės spalvos.
  • Reklama
  • Įpilkite pomidorų pastos ir karšto vandens, išmaišykite. Įpilkite cukraus, druskos ir pipirų. Troškinkite 5 minutes, tada suberkite susmu...
    7. Įpilkite pomidorų pastos ir karšto vandens, išmaišykite. Įpilkite cukraus, druskos ir pipirų. Troškinkite 5 minutes, tada suberkite susmulkintą česnaką.
  • Į padažą dedame kotletus. Troškinkite dar 7-8 minutes po dangčiu arba nusiųskite į orkaitę 15 minučių, temperatūra 180 laipsnių.
    8. Į padažą dedame kotletus. Troškinkite dar 7-8 minutes po dangčiu arba nusiųskite į orkaitę 15 minučių, temperatūra 180 laipsnių.
  • Reklama
  • Kotletus paskirstome ant lėkštės ir pabarstome žolelėmis. Gero apetito!
    9. Kotletus paskirstome ant lėkštės ir pabarstome žolelėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai