Kotletai su padažu
5 (2 įvertinimai)
10-12 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei norite kažko sultingo ir mėsingo, pabandykite gaminti kotletus su padažu. Garantuoju, kad jums tai patiks! Kotletai kepami iš vištienos filė, o paskui troškinami pomidorų padaže! Prisiminkite, kaip gaminti kotletus su padažu, nes toks receptas tikrai nebus nereikalingas jūsų virtuvėje. Kotletai padaže puikiai dera su bulvių koše ar makaronais. Jie taip pat gali būti patiekiami kaip savarankiškas patiekalas su šviežia duona. Sėkmės!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos faršas350 gramų
-
Svogūnai1 vnt (+ 1 vnt padažui)
-
Batonas3 griežinėliai
-
Vanduo50 mililitrų
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Pienas50 mililitrų
-
Augalinis aliejuspagal skonį
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
-
Cukrus1 valgomasis šaukštas
-
Karštas vanduo200 mililitrų
-
Česnakai1 skiltelė
-
Žalumynaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną susmulkinkite ir dubenyje sumaišykite su malta vištiena. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
-
2. Iš anksto piene išmirkytą batoną išspauskite ir suberkite į faršą. Įpilkite šalto vandens, išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Su šlapiomis rankomis formuojame kotletus, apvoliojame miltuose.
-
4. Apkepkite kotletus augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos (iš abiejų pusių).
-
Reklama
-
5. Kotletus perkelkite į dubenį.
-
6. Tuo tarpu augaliniame aliejuje pakepinkite antrąjį susmulkintą svogūną iki auksinės spalvos.
-
Reklama
-
7. Įpilkite pomidorų pastos ir karšto vandens, išmaišykite. Įpilkite cukraus, druskos ir pipirų. Troškinkite 5 minutes, tada suberkite susmulkintą česnaką.
-
8. Į padažą dedame kotletus. Troškinkite dar 7-8 minutes po dangčiu arba nusiųskite į orkaitę 15 minučių, temperatūra 180 laipsnių.
-
Reklama
-
9. Kotletus paskirstome ant lėkštės ir pabarstome žolelėmis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama