Kotletai su įdaru
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Iš šio paprasto recepto ir žingsnis po žingsnio nuotraukų galite išmokti kepti įdarytus kotletus – švelnius, sultingus, kvapnius ir labai skanius. Kotletai su įdaru pasirodys puikūs – išbandykite! Tai vienas iš tų receptų, kurį turėtų turėti kiekviena moteris, nes galimybė iš šaldytos vištienos filė gabalėlio, ryšulio krapų ir kelių šaukštų sviesto iškepti greitus kotletus – ir ne paprastus, o su įdaru! Moteris, žinanti, kaip tai padaryti, gyvenime nepasiklys. Tiesą sakant, įdarytų kotletų receptą galima keisti pagal savo kulinarinius pageidavimus – vietoje sviesto ir žalumynų į juos galite dėti tarkuoto sūrio, smulkiai pjaustyto kumpio, kepenėlių pašteto ir net konservuotų ananasų gabalėlių. Žodžiu, kūrybiškumo erdvė yra didžiulė!
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė500~600 gramų
-
Sviestas3~4 šaukštai
-
Krūva krapų1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Miltai5~6 šaukštai
-
Džiūvėsėliai5~6 šaukštai
-
Augalinis aliejus4~5 šaukštai
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos filė supjaustykite maždaug 2 centimetrų storio porcijomis.
-
2. Lengvai pamuškite plaktuku iš abiejų pusių.
-
Reklama
-
3. Druskos, pipirų ir, uždengę dangčiu, palikite pusvalandžiui.
-
4. Nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite krapus.
-
Reklama
-
5. Paruoškite sviestą.
-
6. Kiaušinius išplakti.
-
Reklama
-
7. Į kiekvieno karbonado vidurį įdėkite šiek tiek smulkintų krapų ir 1-2 šaukštelius sviesto.
-
8. Sulenkite per pusę, suformuokite.
-
Reklama
-
9. Panardinkite į miltus, tada pamerkite į kiaušinius.
-
10. Ir džiūvėsėliuose.
-
Reklama
-
11. Kepkite ant stiprios ugnies gerai įkaitintame aliejuje po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės, o po to 10 minučių troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies.
-
12. Patiekite karštą su bet kokiu garnyru.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama