Kotletai su įdaru

Kotletai su įdaru

5 (1 įvertinimai)

3-4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Iš šio paprasto recepto ir žingsnis po žingsnio nuotraukų galite išmokti kepti įdarytus kotletus – švelnius, sultingus, kvapnius ir labai skanius. Kotletai su įdaru pasirodys puikūs – išbandykite! Tai vienas iš tų receptų, kurį turėtų turėti kiekviena moteris, nes galimybė iš šaldytos vištienos filė gabalėlio, ryšulio krapų ir kelių šaukštų sviesto iškepti greitus kotletus – ir ne paprastus, o su įdaru! Moteris, žinanti, kaip tai padaryti, gyvenime nepasiklys. Tiesą sakant, įdarytų kotletų receptą galima keisti pagal savo kulinarinius pageidavimus – vietoje sviesto ir žalumynų į juos galite dėti tarkuoto sūrio, smulkiai pjaustyto kumpio, kepenėlių pašteto ir net konservuotų ananasų gabalėlių. Žodžiu, kūrybiškumo erdvė yra didžiulė!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    500~600 gramų
  • Sviestas
    3~4 šaukštai
  • Krūva krapų
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Miltai
    5~6 šaukštai
  • Džiūvėsėliai
    5~6 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    4~5 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos filė supjaustykite maždaug 2 centimetrų storio porcijomis.
    1. Vištienos filė supjaustykite maždaug 2 centimetrų storio porcijomis.
  • Lengvai pamuškite plaktuku iš abiejų pusių.
    2. Lengvai pamuškite plaktuku iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Druskos, pipirų ir, uždengę dangčiu, palikite pusvalandžiui.
    3. Druskos, pipirų ir, uždengę dangčiu, palikite pusvalandžiui.
  • Nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite krapus.
    4. Nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite krapus.
  • Reklama
  • Paruoškite sviestą.
    5. Paruoškite sviestą.
  • Kiaušinius išplakti.
    6. Kiaušinius išplakti.
  • Reklama
  • Į kiekvieno karbonado vidurį įdėkite šiek tiek smulkintų krapų ir 1-2 šaukštelius sviesto.
    7. Į kiekvieno karbonado vidurį įdėkite šiek tiek smulkintų krapų ir 1-2 šaukštelius sviesto.
  • Sulenkite per pusę, suformuokite.
    8. Sulenkite per pusę, suformuokite.
  • Reklama
  • Panardinkite į miltus, tada pamerkite į kiaušinius.
    9. Panardinkite į miltus, tada pamerkite į kiaušinius.
  • Ir džiūvėsėliuose.
    10. Ir džiūvėsėliuose.
  • Reklama
  • Kepkite ant stiprios ugnies gerai įkaitintame aliejuje po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės, o po to 10 minučių troškinkite po dangčiu ant ...
    11. Kepkite ant stiprios ugnies gerai įkaitintame aliejuje po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės, o po to 10 minučių troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies.
  • Patiekite karštą su bet kokiu garnyru.
    12. Patiekite karštą su bet kokiu garnyru.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai