Kopūstų troškinys su malta mėsa
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Būna dienų, kai esi toks pavargęs, kad nesinori stovėti prie viryklės. Bet šeimą reikia pamaitinti! Čia gelbės greito ir sotaus troškinio, kuriam nereikia daug pastangų ir laiko, receptas. Sotus ir labai skanus troškinys. Jam paruošti keptuvėje pakepinkite svogūną su faršu, atskirai apkepkite kopūstą ir morkas. Sūrį sutarkuokite. Dėti į riebalais pateptą formą sluoksniais: pusė kopūsto, faršas, likęs kopūstas. Kiekvieną sluoksnį patepkite grietine ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Įkaitinkite orkaitę ir kepkite indą 25-30 minučių. Gero apetito!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa500 gramų
-
Sūris200 gramų
-
Kopūstas1 kilogramas
-
Svogūnai3 vnt
-
Morka2 vnt
-
Grietinė0.5 litro
-
Aliejuspagal poreikį
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Svogūną susmulkinkite, o morkas sutarkuokite.
-
2. Kopūstą susmulkinkite.
-
Reklama
-
3. Pakepinkite svogūną, tada suberkite faršą, druską, pipirus ir pakepinkite 15-20 min.
-
4. Atskirai pakepinkite morkas, suberkite kopūstą, prieskonius pagal skonį ir kartu pakepinkite 15 minučių po dangčiu. Sūrį sutarkuokite.
-
Reklama
-
5. Dėti į riebalais pateptą formą sluoksniais: pusė kopūsto, faršas, likęs kopūstas. Kiekvieną sluoksnį patepkite grietine ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite indą 25-30 minučių.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama