Kopūstų troškinys su malta mėsa

Kopūstų troškinys su malta mėsa

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Būna dienų, kai esi toks pavargęs, kad nesinori stovėti prie viryklės. Bet šeimą reikia pamaitinti! Čia gelbės greito ir sotaus troškinio, kuriam nereikia daug pastangų ir laiko, receptas. Sotus ir labai skanus troškinys. Jam paruošti keptuvėje pakepinkite svogūną su faršu, atskirai apkepkite kopūstą ir morkas. Sūrį sutarkuokite. Dėti į riebalais pateptą formą sluoksniais: pusė kopūsto, faršas, likęs kopūstas. Kiekvieną sluoksnį patepkite grietine ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Įkaitinkite orkaitę ir kepkite indą 25-30 minučių. Gero apetito!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    500 gramų
  • Sūris
    200 gramų
  • Kopūstas
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    3 vnt
  • Morka
    2 vnt
  • Grietinė
    0.5 litro
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną susmulkinkite, o morkas sutarkuokite.
    1. Svogūną susmulkinkite, o morkas sutarkuokite.
  • Kopūstą susmulkinkite.
    2. Kopūstą susmulkinkite.
  • Reklama
  • Pakepinkite svogūną, tada suberkite faršą, druską, pipirus ir pakepinkite 15-20 min.
    3. Pakepinkite svogūną, tada suberkite faršą, druską, pipirus ir pakepinkite 15-20 min.
  • Atskirai pakepinkite morkas, suberkite kopūstą, prieskonius pagal skonį ir kartu pakepinkite 15 minučių po dangčiu. Sūrį sutarkuokite.
    4. Atskirai pakepinkite morkas, suberkite kopūstą, prieskonius pagal skonį ir kartu pakepinkite 15 minučių po dangčiu. Sūrį sutarkuokite.
  • Reklama
  • Dėti į riebalais pateptą formą sluoksniais: pusė kopūsto, faršas, likęs kopūstas. Kiekvieną sluoksnį patepkite grietine ir pabarstykite t...
    5. Dėti į riebalais pateptą formą sluoksniais: pusė kopūsto, faršas, likęs kopūstas. Kiekvieną sluoksnį patepkite grietine ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite indą 25-30 minučių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai