Kopūstų suktinukai su varške

Kopūstų suktinukai su varške

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Neįprastas receptas – kopūstų suktinukus su varške geriausia ruošti iš Savojos kopūstų. Kartu su ryžiais ir prieskoniais šie kopūstų suktinukai bus puikūs ir net šventiški pietūs. Šie kopūstų suktinukai yra švelnesni, o neįprastas įdaras papildys nuostabų skonį. Ryžiai su varške ir žolelėmis puikiai dera su savojos kopūstų lapais, o patį patiekalą drąsiai galima paruošti net šventiniam stalui. Prieš pradėdami įdaryti, kruopščiai paruoškite lapus: arba nuplikykite verdančiu vandeniu, arba pavirkite apie 2 minutes. Viskas priklauso nuo kopūsto "amžiaus".

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kopūstų lapai
    20 vnt
  • Varškė
    500 gramų
  • Ryžiai
    150 gramų
  • Žalumynai
    20 gramų
  • Grietinė
    250 gramų
  • Sūris
    150 gramų
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruoškite lapus – nuplikykite verdančiu vandeniu. Visas šiurkščias dalis reikia nupjauti. Galite tiesiog virti lapus keletą m...
    1. Pirmiausia paruoškite lapus – nuplikykite verdančiu vandeniu. Visas šiurkščias dalis reikia nupjauti. Galite tiesiog virti lapus keletą minučių.
  • Atskirai paruoškite įdarą: virtus ryžius sumaišykite su vidutinio riebumo varške, žolelėmis, druska ir pipirais. Masė turi būti vienodos ...
    2. Atskirai paruoškite įdarą: virtus ryžius sumaišykite su vidutinio riebumo varške, žolelėmis, druska ir pipirais. Masė turi būti vienodos konsistencijos.
  • Reklama
  • Dabar į kiekvieną lakštą suvyniokite įdarą ir dėkite į skardą arba kepimo indą. Jei troškinate, tada įpilkite šiek tiek vandens ir grieti...
    3. Dabar į kiekvieną lakštą suvyniokite įdarą ir dėkite į skardą arba kepimo indą. Jei troškinate, tada įpilkite šiek tiek vandens ir grietinės, o kepimui reikės sūrio ir stiklinio indo.
  • Visus kopūstų suktinukus aptepkite grietine ir pabarstykite sūriu. Po to formą galite dėti į orkaitę. Kepkite iki auksinės rudos spalvos ...
    4. Visus kopūstų suktinukus aptepkite grietine ir pabarstykite sūriu. Po to formą galite dėti į orkaitę. Kepkite iki auksinės rudos spalvos vidutinėje temperatūroje apie 30 minučių.
  • Reklama
  • Patiekite porcijomis kaip savarankišką patiekalą. Ant viršaus galite užpilti gautą grietinės padažą.
    5. Patiekite porcijomis kaip savarankišką patiekalą. Ant viršaus galite užpilti gautą grietinės padažą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai