Kopūstų suktinukai su varške
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Neįprastas receptas – kopūstų suktinukus su varške geriausia ruošti iš Savojos kopūstų. Kartu su ryžiais ir prieskoniais šie kopūstų suktinukai bus puikūs ir net šventiški pietūs. Šie kopūstų suktinukai yra švelnesni, o neįprastas įdaras papildys nuostabų skonį. Ryžiai su varške ir žolelėmis puikiai dera su savojos kopūstų lapais, o patį patiekalą drąsiai galima paruošti net šventiniam stalui. Prieš pradėdami įdaryti, kruopščiai paruoškite lapus: arba nuplikykite verdančiu vandeniu, arba pavirkite apie 2 minutes. Viskas priklauso nuo kopūsto "amžiaus".
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kopūstų lapai20 vnt
-
Varškė500 gramų
-
Ryžiai150 gramų
-
Žalumynai20 gramų
-
Grietinė250 gramų
-
Sūris150 gramų
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia paruoškite lapus – nuplikykite verdančiu vandeniu. Visas šiurkščias dalis reikia nupjauti. Galite tiesiog virti lapus keletą minučių.
-
2. Atskirai paruoškite įdarą: virtus ryžius sumaišykite su vidutinio riebumo varške, žolelėmis, druska ir pipirais. Masė turi būti vienodos konsistencijos.
-
Reklama
-
3. Dabar į kiekvieną lakštą suvyniokite įdarą ir dėkite į skardą arba kepimo indą. Jei troškinate, tada įpilkite šiek tiek vandens ir grietinės, o kepimui reikės sūrio ir stiklinio indo.
-
4. Visus kopūstų suktinukus aptepkite grietine ir pabarstykite sūriu. Po to formą galite dėti į orkaitę. Kepkite iki auksinės rudos spalvos vidutinėje temperatūroje apie 30 minučių.
-
Reklama
-
5. Patiekite porcijomis kaip savarankišką patiekalą. Ant viršaus galite užpilti gautą grietinės padažą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama