Kopūstų suktinukai su daržovių įdaru žiemai

Kopūstų suktinukai su daržovių įdaru žiemai

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Siūlau jums labai įdomų receptą! Žiemai susukite kopūstų suktinukus su daržovių įdaru. Šie kopūstų suktinukai puikiai papildys bet kokį mėsos patiekalą! Įdarui galite naudoti bet kokį daržovių derinį. Šie konservuoti kopūstų suktinukai yra gardus bet kokio žiemos mėsos patiekalo priedas – greitai pašildykite ir patiekite.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baltieji kopūstai
    1 vnt
  • Morka
    600 gramų
  • Paprika
    600 gramų
  • Svogūnai
    300 gramų
  • Augalinis aliejus
    50 mililitrų
  • Druska
    30 gramų
  • Actas 9%
    60 mililitrų
  • Cukrus
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Nuplaukite daržoves. Konservavimo stiklainius ir dangtelius išplaukite kepimo soda ir sterilizuokite juos pasiri...
    1. Paruoškite ingredientus. Nuplaukite daržoves. Konservavimo stiklainius ir dangtelius išplaukite kepimo soda ir sterilizuokite juos pasirinktu būdu.
  • Dideliame puode užvirinkite vandenį ir kelioms minutėms įdėkite į jį kopūsto galvą.
    2. Dideliame puode užvirinkite vandenį ir kelioms minutėms įdėkite į jį kopūsto galvą.
  • Reklama
  • Tada atsargiai atskirkite kopūstų lapus.
    3. Tada atsargiai atskirkite kopūstų lapus.
  • Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas stambia tarka.
    4. Nulupkite morkas ir sutarkuokite jas stambia tarka.
  • Reklama
  • Nulupkite svogūną ir supjaustykite mažais kubeliais.
    5. Nulupkite svogūną ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Į didelę keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite svogūną bei morką. Kepkite ant vidutinės ugnies, reguliariai maišydami mentele, ...
    6. Į didelę keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite svogūną bei morką. Kepkite ant vidutinės ugnies, reguliariai maišydami mentele, kol daržovės suminkštės.
  • Reklama
  • Iš paprikų išimkite sėklas ir nuplaukite jas tekančiu vandeniu. Paprikos minkštimą supjaustykite mažais kubeliais.
    7. Iš paprikų išimkite sėklas ir nuplaukite jas tekančiu vandeniu. Paprikos minkštimą supjaustykite mažais kubeliais.
  • Į keptuvę su svogūnais ir morkomis sudėkite pjaustytą papriką.
    8. Į keptuvę su svogūnais ir morkomis sudėkite pjaustytą papriką.
  • Reklama
  • Toliau kepkite viską kartu dar 5–8 minutes.
    9. Toliau kepkite viską kartu dar 5–8 minutes.
  • Dabar padėkite vieną kopūsto lapą ant lygaus paviršiaus ir į vidurį įdėkite 2–3 šaukštus daržovių įdaro. Susukite kopūsto lapą į voką, ka...
    10. Dabar padėkite vieną kopūsto lapą ant lygaus paviršiaus ir į vidurį įdėkite 2–3 šaukštus daržovių įdaro. Susukite kopūsto lapą į voką, kaip susuktumėte balandėlius.
  • Reklama
  • Taigi, iš visų kopūstų lapų ir daržovių įdaro suformuokite kopūstų suktinukus.
    11. Taigi, iš visų kopūstų lapų ir daržovių įdaro suformuokite kopūstų suktinukus.
  • Kopūstų ritinėlius sandariai sudėkite į paruoštus sterilizuotus stiklainius.
    12. Kopūstų ritinėlius sandariai sudėkite į paruoštus sterilizuotus stiklainius.
  • Paruoškite marinatą. Supilkite vandenį į puodą, įberkite druskos ir cukraus ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Kai marinatas užvirs, įp...
    13. Paruoškite marinatą. Supilkite vandenį į puodą, įberkite druskos ir cukraus ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Kai marinatas užvirs, įpilkite acto ir nukelkite nuo ugnies.
  • Reklama
  • Užpilkite karštą marinatą ant kopūstų suktinukų stiklainiuose iki pat viršaus.
    14. Užpilkite karštą marinatą ant kopūstų suktinukų stiklainiuose iki pat viršaus.
  • Uždenkite stiklainius dangteliais ir sudėkite juos į didelį puodą, pripildytą vandens (gera idėja pirmiausia dugną iškloti virtuviniu ran...
    15. Uždenkite stiklainius dangteliais ir sudėkite juos į didelį puodą, pripildytą vandens (gera idėja pirmiausia dugną iškloti virtuviniu rankšluosčiu). Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir užvirinkite vandenį. Tada sterilizuokite kopūstų suktinukus 15–20 minučių.
  • [img=16]Tada išimkite stiklainius su kopūstų suktinukais iš vandens, sandariai užsukite dangteliais, apverskite dangteliais žemyn, apvyniokite stora antklode ir palikite lėtai atvėsti per naktį. [/img]
  • Ryte gatavą produktą stiklainiuose galima perkelti į sandeliuką.
    17. Ryte gatavą produktą stiklainiuose galima perkelti į sandeliuką.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai